17.4 C
Aigio
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΠαράξεναΠως θα τον κάνεις να κρατάει περισσότερο…! 7 πληροφορίες…

Πως θα τον κάνεις να κρατάει περισσότερο…! 7 πληροφορίες…

sex upΟι ειδικοί λένε ότι μία φυσιολογική σεξουαλική επαφή διαρκεί περίπου 13 λεπτά… Αν τώρα χρονομετρήσεις τη δική σου και δεις ότι είσαι κάτω από το μέσο όρο τότε μάλλον θα πρέπει να κάνεις κάτι, αφού το σεξ δεν είναι κατοστάρι…

«Είναι σημαντικό το σεξ να έχει διάρκεια για δύο λόγους», λέει η σεξολόγος Elisabeth Lloyd, καθηγήτρια της ιστορίας και της φιλοσοφίας των επιστημών, στο Indiana University. «Πρώτον στις γυναίκες παίρνει λίγο χρόνο παραπάνω μέχρι να φτάσουν σε οργασμό, απ’ ότι στους άνδρες και δεύτερον όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνουμε στο άγγιγμα, τόσο πιο ισχυρή γίνεται η σχέση».

1. ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ-ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ:

Η… ξεπέτα μπορεί να είναι καλή (σε ορισμένες φάσεις), αλλά όταν θες να κάνεις πραγματικά σεξ, το νούμερο ένα tip είναι να αφιερώσετε και οι δύο χρόνο στα προκαταρκτικά. Σύμφωνα με μία μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex Research, τα ζευγάρια που φιλιούνται πολύ, κάνουν στοματικό σεξ και ερεθίζουν ο ένας τον άλλον με τα χέρια, περνούν πολύ περισσότερο χρόνο στο κρεβάτι (περίπου 29,5 λεπτά), σε σχέση με εκείνα που μπαίνουν κατ’ ευθείαν στο ψητό. «Σεξ δεν είναι μόνο η διείσδυση», λέει η φυσιολόγος Wendy Walsh, από το Los Angeles. «Το σεξ ξεκινάει από το πρώτο άγγιγμα».

2. ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Επειδή η γυναίκα μπορεί να έχει παραπάνω από έναν οργασμούς, το σεξ μπορεί να κρατήσει περισσότερο αν πάτε και σε δεύτερο γύρο… «Αντρες και γυναίκες βιώνουν διαφορετικά την κατάσταση μετά τον οργασμό», λέει η Lloyd. «Οι άντρες αφού τελειώσουν βρίσκονται σε μια κατάσταση μη ερεθισμού και επιστρέφουν στη φάση πριν ξεκινήσει η διέγερσή τους. Το σώμα των γυναικών, όμως, παραμένει ερεθισμένο, λόγω της υψηλής συγκέντρωσης αίματος στην περιοχή της πυέλου».

Ετσι εξηγείται γιατί η γυναίκα μπορεί να φτάσει αμέσως μετά σε δεύτερο οργασμό, ενώ ο άντρας για το ίδιο πράγμα θέλει τον χρόνο του. Οταν όμως θα είναι έτοιμος για τον δεύτερο γύρο, θα κρατήσει περισσότερη ώρα.

3. Η ΣΤΑΣΗ Η ΚΑΛΗ:

Είτε την προτιμάς, είτε όχι, η στάση με τη γυναίκα από πάνω είναι εκείνη που βοηθά ώστε το σεξ να κρατάει περισσότερο. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν η γυναίκα είναι on top μπορεί να ελέγχει το ρυθμό και την ταχύτητα της κίνησης και μπορεί επίσης να αποφεύγει τις κινήσεις εκείνες με τις οποίες το πέος ερεθίζεται τόσο ώστε να εκσπερματώσει.

«Αλλά και αν ακόμα τελειώσει πρώτος, το πέος σε αυτή τη στάση εξακολουθεί να παραμένει ερεθισμένο για λίγη ώρα και επιτρέπει στη γυναίκα να φτάσει και εκείνη σε οργασμό», λέει ο Ian Kerner, σεξολόγος από τη Νέα Υόρκη και συγγραφέας του «She Comes First».

!4. ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙ ΠΡΙΝ… (ΑΝΤΕ ΔΥΟ):

«Το αλκοόλ καταστέλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα, με αποτέλεσμα να καθυστερεί την εκσπερμάτωση», λέει ο Kerner. Επιπλέον, το κρασί περιέχει ρεσβερατρόλη, η οποία βοηθάει στην απελευθέρωση των ορμονών που σχετίζονται με το σεξ. Απλώς μην ξεφύγετε πολύ, γιατί μπορεί να μην του «σηκώνεται».

5. ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ:

Αυτό χρειάζεται υπομονή και κυρίως τεχνική, αλλά όταν θα μάθει μια γυναίκα να το κάνει σωστά, τότε ο σύντροφός της θα μπορεί να κρατηθεί ακόμη και όταν είναι υπερβολικά ερεθισμένος. «Λίγο πριν εκσπερματώσει τραβήξου και στη συνέχεια, για λίγα δευτερόλεπτα, πίεσε το κεφαλάκι του πέους του. Αυτό θα τον αποτρέψει από το να φτάσει σε οργασμό, αλλά θα του διατηρήσει τη στύση», λέει η Lloyd.

6. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΤΟΝ:

Οι τεχνικές χαλάρωσης όπως το μασάζ, είναι ό,τι πρέπει για τα προκαταρκτικά, καθώς αποβάλουν το στρες και βοηθούν τον άντρα να έχει τον έλεγχο του σώματός του. «Ενας άντρας χωρίς στρες, είναι πιο εύκολο να ελέγξει την εκσπερμάτωση του, απ’ ότι ένας στρεσαρισμένος», σημειώνει η Yvonne Fulbright, συγγραφέας του «The Better Sex Guide to Extraordinary Lovemaking».

Η ειδικός λέει πως είναι καλό ο άντρας μάθει να κάνει μια απλή άσκηση, όπως αυτές που γίνονται στη γιόγκα, για τον έλεγχο της αναπνοής. «Βάλτον να ξαπλώσει ανάσκελα και να λυγίσει τα πόδια του, ακουμπώντας τα στο πάτωμα. Πες του να εισπνέει αργά από τη μύτη και να εκπνέει από το στόμα, ενώ ταυτόχρονα να τρίβει τα χέρια του μέχρι να ζεσταθούν. Μετά να ακουμπήσει τα χέρια στο στομάχι και να κάνει μασάζ, παίρνοντας εισπνοές. Εάν το κάνει αυτό δύο φορές την εβδομάδα και ύστερα από λίγο καιρό μία, θα μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το άγχος του και να διαρκεί περισσότερο στο σεξ», λέει η Fulbright.

7. ΜΟΥΔΙΑΣΕ ΤΟ…:

Τα προφυλακτικά μειώνουν την ευαισθητοποίηση του πέους, αλλά όταν μιλάμε για διάρκεια, τα λεπτά προφυλακτικά δεν βοηθούν και τόσο την κατάσταση. Στην αγορά κυκλοφορούν και εκείνα που έχουν επιβραδυντική ουσία, αλλά και σπρέι που κάνουν αυτήν την δουλειά, απλώς θα πρέπει να τσεκάρεις ότι είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular