koritsakiΤο κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών, πέρασε η 37χρονη που συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, μετά από πληροφορίες πως έβαζε την 8χρονη ανιψιά της – κόρη της αδελφής της – να χαϊδεύεται και την βιντεοσκοπούσε!
Με την κακουργηματική κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ στο κινητό της της βρέθηκε υλικό από τις αρρωστημένες διαθέσεις της. Στην συνέχεια στον ανακριτή από τον οποίον πήρε προθεσμία για την απολογία της.
Η αποκάλυψη της είδησης που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία αλλά και το Πανελλήνιο, έγινε όταν στην Αστυνομία, έφτασαν στοιχεία από κατοίκους της περιοχής που διέμενε η 37χρονη και η ανήλικη ανιψία της, που έκαναν σαφή αναφορά για την «περίεργη» συμπεριφορά της συλληφθείσας.
Το κοριτσάκι διαμένει πλέον μαζί με την γιαγιά του, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.
Η 37χρονη θεία της, ερωτηθείσα από τους Αστυνομικούς γιατί προέβαινε σε αυτές τις πράξεις, δήλωσε πως… το έκανε για «πλάκα», χωρίς να έχει αντιληφθεί το πόσο σοβαρό είναι για την ψυχολογοία του παιδιού. Φέρεται να είπε ακόμη ότι… «δεν θεώρησε πως έκανε κάτι κακό και πως… λατρεύει την ανιψιά της»!