artwalk2Η Art in Progress σας προσκαλεί όλους τους πολίτες της Πάτρας και όχι μόνο, να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα το 2ο Patras Street Art Festival | ArtWalk 2.

13 Μαΐου – 13 Ιουνίου

 

Ανεβάστε φωτογραφίες σας από τις δράσεις του ArtWalk 2 στο Instagram, με #artwalk16_pm και διεκδικήστε την συμμέτοχή σας σε μία ομαδική έκθεση καθώς και ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μία 3D camera!


Bραβεία

Οι 10 φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes, στην εφαρμογή Instagram, θα εκτεθούν στο κατάστημα Inkognito Creative Lab, στο τέλος του φεστιβάλ.
Από τους 10 φωτογράφους που θα εκθέσουν, θα επιλεγεί ο νικητής όπου θα κερδίσει την 3D κάμερα, από τον χορηγό της διοργάνωσης Δούβρης.

 

Όροι Συμμετοχής

  1. Ο Διαγωνισμός αφορά όλους τους πολίτες με οποιαδήποτε ιδιότητα. Οι φωτογραφίες που θα ανέβουν στην εφαρμογή Instagram με το hashtag #artwalk16_pm κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, 13 Μαϊου-13 Ιουνίου 2016.
  2. Το θέμα της φωτογραφίας είναι ελέυθερο, αρκεί να αποτυπώνει μέρος των δράσεων ή ίχνη του φεστιβάλ.
  3. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με περισσότερες από μία φωτογραφίες.

 

Σημεία δράσης στην πόλη
Έναρξη στα εγκαίνια του ArtWalk 2, στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

https://widgets.scribblemaps.com/sm/?d=true&z=true&l=true&mc=true&lat=38.24803881643797&lng=21.753950918554665&vz=13&type=custom_style&ti=true&s=true&width=550&height=400&id=artwalk2

 

Επικοινωνία

www.artinprogress.eu

[email protected]

 

* Η Art in Progress είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με αντικείμενο τον πολιτισμό και δραστηριοποιείται στη Πάτρα. Επικεντρώνεται στη διοργάνωση εικαστικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων και διοργανώνει το Διεθνές Εικαστικό Φεστιβάλ Πάτρας │RE-culture και το Street Art Festival Patras│ArtWalk.

Η δράση της στηρίζεται από την κοινωνία των πολιτών και την εθελοντική συνεισφορά από ενεργούς φιλότεχνους πολίτες.