poly panoy 1Ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στο έργο της αείμνηστης Πατρινής ερμηνεύτριας, Πόλυς Πάνου, με τίτλο «Η Πόλυ της πόλης μας» παρουσιάζει την Πέμπτη 12 Μαΐου (ώρα 21.30) στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, η Λαϊκή Συμφωνική Ορχήστρα «Εν Χορδώ» του Πατρινού μαέστρου Θοδωρή Γεωργόπουλου.

Τις διαχρονικές επιτυχίες της «αρχόντισσας» του λαϊκού τραγουδιού, θα ερμηνεύσουν η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Λένα Αλκαίου, καθώς και οι Πατρινοί τραγουδιστές, Διονυσία Καρόκη και Δημήτρης Δημόπουλος.

Παράλληλα, θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση και θα διανεμηθεί δωρεάν στους ακροατές της συναυλίας, η βιογραφία της Πόλυς Πάνου, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες στα βιβλιοπωλεία, με την υπογραφή του γνωστού συγγραφέα Κώστα Παπασπήλιου.

Η 60μελής Λαϊκή Συμφωνική Ορχήστρα «Εν Χορδώ», υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θοδωρή Γεωργόπουλου, θα θυμίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της αείμνηστης ερμηνεύτριας, όπως: «Το καλντερίμι», «Πήρα τη στράτα την κακιά», «Μην του μιλάτε του παιδιού», «Αγάπη μου», «Να πας να πεις της μάνας μου» «Τα λιμάνια», «Το δαχτυλίδι», «Άλλα μου λεν τα μάτια σου», «Ένα σφάλμα έκανα», «Εσένα δε σου άξιζε αγάπη», «Ο κόσμος όλος με κατακρίνει», «Τι σου ‘κανα και πίνεις», «Ποιο θα είναι το φινάλε μας» κ.ά.

Την οργάνωση της παραγωγής, έχει η Μαρία Μπακοπούλου, ενώ την επιμέλεια-παρουσίαση της βραδιάς έχει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος.
Τα εισιτήρια της συναυλίας, θα κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.