stathakaros omilia ekaΟ Υποψήφιος Πρόεδρος της νέας Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σταθακάρος, την Τρίτη 29 Μαρτίου, το μεσημέρι, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, όπου θα παρουσιάσει αναλυτικά το πολιτικό στίγμα και όλες τις παραμέτρους της υποψηφιότητάς του ενόψει των εσωκομματικών διαδικασιών της ερχόμενης Κυριακής 3 Απριλίου. Η συνέντευξη τύπου εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο δράσης του υποψηφίου προέδρου, ενός πλαισίου δράσης που σαφώς καθορίστηκε και αποφασίστηκε ομόφωνα στην οργανωτική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 27 Μαρτίου.
Στην ανωτέρω σύσκεψη, μετείχαν όλες και όλοι που συνυπέγραψαν την υποψηφιότητα του Βασίλη Σταθακάρου απ΄ όλη την Αιγιάλεια σε μια πολύωρη και άκρως εποικοδομητική συνάντηση εργασίας, όπου σαφώς κυριάρχησε το πολύ θετικό κλίμα και ταυτόχρονα η μεγάλη ικανοποίηση μιας πρωτόγνωρης για τα τοπικά κομματικά δεδομένα διαδικασίας. Αποφασίσθηκε το πλήρες πλάνο όλων των δράσεων και ενεργειών έως ότου κλείσουν οι κάλπες της ερχόμενης Κυριακής.
Πήραν το λόγο σχεδόν όλοι όσοι μετείχαν σ΄ αυτή τη συνάντηση, κατέθεσαν ιδέες και προτάσεις για την καλύτερη δράση έως τις εκλογές της επόμενης Κυριακής, αλλά και πολλές σκέψεις και προτάσεις για την επόμενη μέρα, που είναι και ο βασικότερος στόχος της όλης αυτής Νεοδημοκρατικής κίνησης.
Στην πολιτική του εισήγηση ο Βασίλης Σταθακάρος, μεταξύ άλλων, ανέφερε:
«Ο στόχος της υποψηφιότητάς μου, καθώς και όλων των υποψηφιοτήτων των συνεργατών μου είναι αποκλειστικά και μόνο η αναδιοργάνωση εκ βάθρων της Τοπικής μας Οργάνωσης. Αυτό θα επιτευχθεί με πολλή δουλειά από τη Δευτέρα 4 Απριλίου. Όλοι μαζί θα το πετύχουμε. Δεν περισσεύει κανείς, δεν αποκλείουμε καμία και κανέναν, σαλπίζουμε γενικό προσκλητήριο συστράτευσης.
Στόχοι μας να ξαναγίνει η Ν.Δ. στην Αιγιάλεια πολιτικά κυρίαρχη, η νέα Δημοτική Τοπική Οργάνωση να αποτελεί το μοναδικό πόλο αποφάσεων για όλα τα θέματα που απασχολούν και θα απασχολήσουν την περιοχή μας από σήμερα και στη συνέχεια.
Μετά την εκλογή του νέου μας Προέδρου, του Κυριάκου Μητσοτάκη, ένοιωσα την ανάγκη να εκφράσω την προσδοκία και τον διακαή μου πόθο σε αυτούς που εκπροσώπησαν στην περιοχή μας όλους τους υποψηφίους Προέδρους του κόμματος, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Άδωνι Γεωργιάδη και να τους ζητήσω την ενιαία έκφραση του κόμματος στην Αιγιάλεια. Οι συζητήσεις δεν κράτησαν πολύ. Όλοι μαζί με παρότρυναν να τεθώ επικεφαλής αυτής της κίνησης, διότι η ενιαία έκφραση αποτελεί επιταγή και καθήκον μας για την επίτευξη των στόχων της Ν.Δ.
Δεν έχουμε πίσω μας κανένα πολιτικό γραφείο, δεν καθοδηγούμαστε, δεν εκβιαζόμαστε, δεν φτιάχνουμε μηχανισμό προσωπικών ανελίξεων και ικανοποιήσεων συμφερόντων και επιδιώξεων. Δεν αντιδικούμε με κανέναν, σεβόμαστε όλες και όλους που κατέρχονται στις εκλογές της Κυριακής και τους ευχόμαστε καλή δύναμη.
Καλούμε όλους του Νεοδημοκράτες της Αιγιάλειας να πλαισιώσουν τις τάξεις μας, διότι η νέα Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. στην Αιγιάλεια από τις 4 Απριλίου και μετά θα καταστεί με εμάς στη διοίκησή της ένα καθαρά αμιγώς πολιτικό όργανο, το οποίο θα αφουγκράζεται, θα μιλάει, θα συνδιαλέγεται με την κοινωνία και θα έχει τον καθοριστικό λόγο, για λογαριασμό της Ν.Δ., σε όλα τα τεκταινόμενα στην περιοχή.»