c realΤο Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, το Yacht Club παρουσιάζει ένα LIVE ενός πολυαγαπημένου group της ελληνικής μουσικής …
τους C-Real. Οι C-Real, έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από 12 χρόνια παραγωγικής μουσικής ζωής , εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν η συμμέτοχή τους στις 20 Ιουλίου 2006 στο Ο.Α.Κ.Α. στο πλάι της Shakira και εκείνη στο πλάι των θρυλικών R.E.M., στις 5 Οκτωβρίου 2008 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο .

Έχουν συνεργαστεί στις μεγαλύτερες σκηνές της Αθήνας με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου , το Νότη Σφακιανάκη, και με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, από τους οποίους έχουν χαρακτηριστεί το καλύτερο «POP/ROCK» συγκρότημα της Ελλάδας.
Το 2007 βραβεύτηκαν ως το καλύτερο συγκρότημα στα βραβεία «Αρίων» (το τέταρτο τα τρία τελευταία χρόνια), έλαβαν το ίδιο βραβείο, τον Ιούνιο στην Λευκωσία, ενώ μετά από λίγες μέρες ακολούθησαν δύο βραβεία, στην απονομή που διοργάνωσε το μουσικό κανάλι MAD TV.

Στη ζωντανή εμφάνισή τους στο Yacht Club υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας, με τις επιτυχίες τους (Μια Φωνή , Ξέχασέ το, Αν είσαι εσύ, Επικίνδυνα σε θέλω, Κάθε μου σκέψη, Θα περιμένω, Αν δε σε ξαναδώ, Μην ανησυχείς, Τα πιο μεγάλα σ’ αγαπώ, Έτσι μ’ αρέσει να ζω, Μείνε δίπλα μου, With or without you), οι οποίες θα συνυπάρχουν αρμονικά με σύγχρονες και κλασικές διασκευές ξένων τραγουδιών.

Τηλ. Κρατήσεων: 693 671 5952