thyella aigioyΜε κεκτημένη ταχύτητα από την τεράστια νίκη επί της Αχαϊκής και πιστοποιώντας την αγωνιστική της άνοδο, η Θύελλα Αιγίου πέρασε νικηφόρα από την Ακράτα με σκορ 4-0 και συνεχίζει να ατενίζει ακόμα πιο αισιόδοξα το μέλλον της στην φετινή Α’ Κατηγορία.

Αυτή ήταν η 3η νίκη για την ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου στα τελευταία 4 παιχνίδια, που την φέρνει για πρώτη φορά φέτος στην 12η θέση και πάνω από την ζώνη υποβιβασμού, έστω κι αν εκκρεμεί η αναμέτρησης της Δόξας Παραλίας με τον Πήγασο Μπεγουλακίου. Αντίθετα, στο «στρατόπεδο» της Ανατολικής Αιγιάλειας τα …μαντάτα μόνο ευχάριστα δεν από την σημερινή ήττα, καθώς βρίσκονται κοντά στον υποβιβασμό τους και περισσότερο διατηρούν μαθηματικές παρά ουσιαστικές ελπίδες.
Το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες είχε τεράστια (βαθμολογική) σημασία, με τους Ακρατινούς να παρουσιάζονται πιο αγχωμένοι και τους Αιγιώτες με καλύτερη ψυχολογία. Στο α’ μέρος διαφυλάχθηκαν τα μετόπισθεν παρά τις προσπάθειες και των δύο, όμως στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με πρωταγωνιστές τους φιλοξενούμενους του Κυριάκου Αθανασίου που σημείωσαν τέσσερα γκολ!
Με το …καλημέρα, στο 46’, σε σέντρα του Δημόπουλου ο Βασίλης Χριστόπουλος με κεφαλιά στο «παραθυράκι» του Λεπενιώτη έκανε το 0-1 για την Θύελλα. Το γκολ αυτό «έλυσε» ακόμα περισσότερο τα πόδια των Αιγιωτών που έγινα πιο δημιουργικοί. Ετσι, στο 58’ ο Τάσος Σωτηρόπουλος με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Καυγά, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 64’ ήταν η σειρά το υ Δημήτρη καυγά να χρηστεί σκόρερ με όμορφο σουτ. Κάπου εκεί όλα τελείωσαν για τους Ακρατινούς, που δέχθηκαν και τέταρτο γκολ στο 78’, αυτή την φορά με κεφαλιά του Νίκου Διαμαντόπουλου, από σέντρα του Ι. Παξιμάδη. Απλά στη συνέχεια η Ακράτα θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της …τιμής με τον Κώστα Θεοφανόπουλο σε δύο καλές περιπτώσεις, όμως το 0-4 παρέμεινε και η νίκη πανηγυρίστηκε έξαλλα από την Θύελλα.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Θύελλα Αιγίου έχει «χτίσει» μία σπουδαία προϊστορία απέναντι στην Ακράτα, καθώς σε 4 ματς Πρωταθλήματος μετράει ισάριθμες νίκες!
Ακράτα: Λεπενιώτης, Δορλής, Διαμαντόπουλος, Τσούρας (75’ Ζίζηλας), Μεντής, Αρβανίτης, Σακελλαρόπουλος (46’ Δαλιάνης), Φωλιάς (64’ Πρέζας), Μαρής, Ραζής, Θεοφανόπουλος.
Θύελλα Αιγίου: Κοντογεώργος, Αντ. Παξιμάδης, Σκιαδάς, Σακελλαρόπουλος, Ι. Παξιμάδης, Σωτηρόπουλος, Χριστόπουλος (81’ Καραμήτσος), Δημόπουλος (81’ Δαυλάς), Ν. Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης (65’ Γιαννόπουλος), Καυγάς.