pgs lamiaΣτα θετικά αποτελέσματα ήθελε να επιστρέψει ο Παναιγιάλειος μετά τν εκτός έδρας ήττα στο Μενίδι και να διατηρηθεί μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, κάνοντας πιο εύκολο το έργο της νέας διοίκησης που ανέλαβε να βγάλει την Αιγιώτικη ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο.Διαιτητής και Λαμία ωστόσο είχαν διαφορετική άποψη και τον ανάγκασαν σε εντός έδρας ήττα με 3-1 με… συμπαραστάτη τον τερματοφύλακα των «μελανόλευκων» Αθανασόπουλο που βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα κόβοντας… τα πόδια των συμπαικτών του σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Έτσι η Λαμία του Αιγιώτη Δ. Σπανού κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη μακριά από την έδρα της στην φετινή κούρσα και να πλασαριστεί στο γκρουπ των πρωτοπόρων αποκτώντας δικαίωμα να ελπίζει σε κάτι καλύτερο στην φετινή σεζόν. Αντίθετα ο Παναιγιάλειος επιστρέφει στην καυτή ζώνη έχοντας μάλιστα εξαιρετικά δύσκολη αποστολή την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Λάρισα.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 2/4 ΜΕ ΔΥΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι θα αγωνιστεί και πάλι στην έδρα του στις 2 Απριλίου αφού στην εξάδα παιχνιδιών τα δύο εντός θα τα έδινε με Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου που έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Μετά το ματς κόντρα στην Λάρισα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανελευσινιακό σε ένα κρίσιμο ματς στην ζώνη του υποβιβασμού. Ενδιάμεσα από τα δύο ξεκούραστα τρίποντα θα αντιμετωπίσει εκτός του Απόλλωνα, στην συνέχεια εκτός του Κισσαμικό και θα έρθει στις 2/4 εντός κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα. Μία πραγματική οδύσσεια δηλαδή για τον Παναιγιάλειο με δύο ξεκούραστες στάσεις με τρίποντα από Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου.

ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Στο Σαββατιάτικο ματς το σκορ άνοιξε στο 22′ ο Σιατραβάνης με κοντινή προβολή έπειτα από σέντρα του Γιαλούση. Ακολούθησε πίεση των γηπεδούχων για την ισοφάριση, ωστόσο τα τερτίπια του δυνατού αέρα- ο οποίος δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών- ευνόησαν τους φιλοξενούμενους που διπλασίασαν στο 40΄ τα τέρματά τους. Ο Γκοτσούλιας προσπάθησε να διώξει ο Αθανασόπουλος δεν υπολόγισε τον αέρα πραγματοποιώντας άστοχη έξοδο με τον Πίντο να τον προλαβαίνει και με κεφαλιά να γράφει το 0-2.

ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ…ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ

Ο Παναιγιάλειος μείωσε στο 67′ με άπιαστη κεφαλιά του Κρισμάρεβιτς, αλλά ενώ πίεζε για το 2-2, εντέλει δέχτηκε τρίτο τέρμα, εκ νέου από τον Σιατραβάνη. Αυτή τη φορά, ο μεσοεπιθετικός της Λαμίας νίκησε τον Αθανασόπουλο στο 75΄με μακρινό σουτ και κακό υπολογισμό του γκολκίπερ των γηπεδούχων. Το γκολ αυτό έκοψε τα πόδια των «μελανόλευκων» που είχαν στριμώξει στα… σχοινιά την Λαμία με μεγαλύτερη φάση για την ισοφάριση αυτή του 72ου λεπτού όταν σε εκτέλεση φάουλ του Ζουνίνιο η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Πίτκα ο οποίος μόλις που πρόλαβε να της αλλάξει λίγο πορεία.

ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑ

Και όταν δεν ήσαν οι δύο τερματοφύλακες που καθόριζαν την έκταση του σκορ αναλάμβανε ο διαιτητής Μπαλατσούκας να γύρει την πλάστιγγα υπέρ της Λαμίας, γυρίζοντας την πλάτη σε καθαρές φάσεις για πέναλτι υπέρ του Παναιγιάλειου σε κρίσιμα σημεία του ματς καθορίζοντας την εξέλιξή του. Συγκεκριμένα στο 13΄ και ενώ δεν είχε ανοίξει το σκορ ο Κυριακόπουλος ανέτρεψε καθαρά τον Λινάρδο αλλά ο διαιτητής δεν είδε παράβαση. Στο 28΄ ήταν η σειρά του Σπίνουλα να ανατραπεί από αντίπαλο με τον διαιτητή από την Θεσπρωτία να μην βλέπει και πάλι τίποτα. Το… κρεσέντο του Μπαλατσούκα ολοκληρώθηκε στο 80′ όπου σε ανατροπή του Γκατσέσα από τον Κοτσώνη, που θα έδινε πέναλτι και ο αντίπαλος πάγκος, ο διαιτητής δεν έδωσε το δικαίωμα σε αυτά τα λίγα λεπτά στον Παναιγιάλειο να παλέψει για θετικό αποτέλεσμα.

pgs lamia 2

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χ. Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (54′ Γκατσέσα), Φωτιάς (82′ Γκούφας), Ζουνίνιο, Κολόκας, Παπαχρήστος, Σκαρτσίλας (73′ Μπουρλάκης).

ΛΑΜΙΑ (Δ. Σπανός): Πίτκας, Σιλιγαρδάκης, Σιατραβάνης, Γιαλούσης, Μπαλού, Καραγιάννης (59′ Τόσκας), Κοτσώνης, Μπουλούλης, Μίλιεβιτς (88′ Τζόκιτς), Κυριακόπουλος, Πίντο (94′ Λεάντρο).