akrata_ao2Μία ήττα στις λεγόμενες «εντός προγράμματος» γνώρισε στο δημοτικό στάδιο της Κάτω Αχαΐας η Ακράτα, με σκορ 5-1 από την πρωτοπόρο και επίδοξη Πρωταθλήτρια Αχαϊκή. Ετσι, η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας παρέμεινε καθηλωμένη στην τελευταία θέση και η επόμενη τριάδα των αγώνων με Απόλλωνα, Θύελλα Αιγίου και Ψαθόπυργο είναι μείζονος σημασίας.
Οσο αναφορά το σημερινό παιχνίδι, μπορεί να ξεκίνησε ιδανικά για την Ακράτα, καθώς με το …καλημέρα (1’) προηγήθηκε στο σκορ με σουτ του 15χρονου Βασίλη Εξαρχου, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η Αχαϊκή αφυπνίστηκε και πήρε τα ηνία. Στο 3’ απώλεσε πέναλτι (οριζόντιο δοκάρι) με τον Ανδρέα Μαντά, ωστόσο ο ίδιος στο 13’ με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα (1-1) και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 17’ ο Λεωνίδας Αγγελόπουλος, μετά από σέντρα του Τσίμπιτση, έκανε την ανατροπή (2-1).
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι του Φίλιππου Σχοινά «χτύπησαν» πάλι δις μέσα σε ένα τρίλεπτο (58’ – 61’) με σκόρερ τους Αναστάσιο Καρρά και Λεωνίδα Αγγελόπουλο, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη. Απλά στο 90’ ο Νίκος Αποσκίτης έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» και διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
Σημειώνεται, ότι η Αχαϊκή είχε δύο ακόμη δοκάρια με τους Ηλία Μαντά στο (66’) και Νίκο Αποσκίτη (85’).
Αχαϊκή: Πάγκαλος, Ντάζος, Κωστής, Μεντζελόπουλος (64’ Μυλωνάς), Τσίμπιτσης, Τσολόπουλος, Βαβάτσικος, Α. Μαντάς (59’ Ηλ. Μαντάς), Καρράς (69’ Αποσκίτης), Αγγελόπουλος, Παπαδάτος.
Ακράτα: Λεπενιώτης, Παππάς, Διαμαντόπουλος, Τσούρας (60’ Σακελλαρόπουλος), Αρβανίτης (63’ λ.τ. Ζίζηλας), Μεντής, Πρέζας, Φωλιάς, Μαρής (27’ λ.τ. Δορλής), Εξαρχος, Παναγόπουλος.