15.7 C
Aigio
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚεραυνός Αιγίου: "Oι παίκτες έκαναν άθλο"

Κεραυνός Αιγίου: “Oι παίκτες έκαναν άθλο”

Επιστροφή στις νίκες, έπειτα από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα, έκανε σήμερα το απόγευμα στο Ναύπλιο απέναντι στον τοπικό Οίακα ο Κεραυνός Αιγίου, ο οποίος αν και «λαβωμένος» για μία ακόμη αγωνιστική, πήρε το πολυπόθητο ροζ φύλλο με σκορ 69-63.
Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά τόνισε στο «Aigialeiaspor», μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Αιγιώτικης ομάδας Λουκάς Λεονάρδος: «σήμερα οι παίκτες έκαναν άθλο». Κι αυτό, διότι ο Κεραυνός παρατάχθηκε χωρίς τους -εδώ και καιρό τραυματίες Δημήτρη Λαμπρόπουλο, Κώστα Κεφαλά, Θανάση Σουφλιά και τον Βασίλη Λυμπέρη που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ οι Γιώργος Ταπεινός και Δημήτρης Λυμπέρης αγωνίστηκαν με πυρετό!
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κεραυνός πήγε σε σετ παιχνίδι ώστε να έχει διάρκεια και ελλείψει «ψηλού» ο Λουκάς Λεονάρδος ..βάπτισε τους Σκόνδρα και Νικολάου σέντερ, προκειμένου. Στο α’ ημίχρονο οι Αιγιώτες ήσαν εξαιρετικοί -κυρίως στην άμυνα- και προηγήθηκε με 25-31. Στην επανάληψη ο Οίακας έχοντας περισσότερες λύσεις από τον πάγκο πίεσε, ωστόσο ο Κεραυνός κράτησε μία διαφορά 4-6 πόντων (40-46) στη γ’ περίοδο. Στο τέλος το παιχνίδι έγινε πιο δυνατό και στο 35’ η ομάδα του Ναυπλίου προσπέρασε στο σκορ (55-54), αλλά ο Κεραυνός όντας πιο ποιοτικός και βρίσκοντας καλές λύσεις στην επίθεση, έφθασε στην 7η φετινή του νίκη με τελικό σκορ 63-69.
Σημειώνεται, ότι πλέον ο Κεραυνός παρέμεινε μόνος στην 8η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, εκμεταλλευόμενος τις ήττες του Ικαρου Καλλιθέας και του Γλαύκου. Αντίθετα, ο Οίακας εξακολουθεί να μοιράζεται την τελευταία θέση με τον Σπαρτιατικό και μόνο με …θαύμα θα σώσει την παρτίδα.
Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Θανάσης Οικονόμου του Οίακα Ναυπλίου με 22 πόντους, ενώ από τον Κεραυνό Αιγίου ξεχώρισε ο Νίκος Μοσχοβάκης με 20 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 11-18, 25-31 ημ., 40-46, 63-69 τελικό.
Οίακας Ναυπλίου: (Π. Νώντας), Σταθογιαννόπουλος, Κοσσιώρης 6, Οικονόμου 22 (3), Κατσαλούλης 10, Παπασαράντος 3 (1), Φλεβάρης 3, Παπαμήτρου, Ευσταθίου 4, Παζαράς 5 (1), Μπαλτζής 10 (1).
Κεραυνός Αιγίου: (Λ. Λεονάρδος), Μοσχοβάκης 20, Γκούμας, Ταπεινός 13 (2), Θωμάς, Βασιλειάδης 2, Παρίσης, Σκόνδρας 9 (1), Τρυφωνόπουλος 2, Δ. Λυμπέρης 12 (2), Νικολάου 11 (1).

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular