imkaΜε αίσθηση της ευθύνης μας απευθυνόμεθα προς τους ευλαβεστάτους Εφημερίους και τους ευσεβείς χριστιανούς της Μητροπόλεώς μας.
Την Πέμπτη ο πολυβασανισμένος και πολυπονεμένος Λαός της Αιγιαλείας, συμμετέχοντας στην πανελλήνια Γενική Απεργία κατά του ληστρικού Νομοσχεδίου περί περικοπής των συντάξεων κλπ. με την καθολική συμμετοχή όλων των επαγγελματικών και κοινωνικών Τάξεων, ήτοι των Αγροτών, των Ελευθέρων Επαγγελματιῶν, των Δημοσίων Υπαλλήλων και των Επιστημονικών Συλλόγων, κατέρχονται σε απεργία διεκδι-κώντας δίκαια αιτήματα επιβιώσεως.

Ως πνευματικός Πατέρας όλων, Κληρικών και Λαϊκών, απευθύνομαι προς όλους σας και σας παρακαλώ την προσεχή Πέμπτην 4ην Φεβρουαρίου να προσέλθετε στην πλ. Αγίας Λαύρας και να μας πλαισιώσετε, ώστε νά συμπαρα-σταθοῦμε στους απεργούς αδελφούς μας.
Ειδικώτερα όσοι Κληρικοί επιθυμούν να προσέλθουν και να συμπαρασταθοῦν προσκαλοῦνται να προσέλθουν στον Καθεδρικό ιερό Ναό της Φανερωμένης Αιγίου την Πέμπτην 4 Φεβρουαρίου, στις 10.00 π.μ., ώστε όλοι μαζί, ομαδικά, να μεταβούμε στην πλατεία της Αγίας Λαύρας και να δηλώσουμε την πατρική μας συμπαράσταση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ
Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και περί περί ώραν 3.00’ μ.μ. στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματο-ποιείται μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εφαρ-μογής της λεγομένης ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, δηλ. κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος των Ελλήνων Πολιτών. Η κάρτα του Πολίτη είναι ο πρόδρομος της εφαρμογής αυτού, που ονομάζεται «ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ».
Σας παρακαλώ και σας ικετεύω, όσοι μπορείτε, Κληρικοί και Λαϊκοί, να συμμετάσχετε στην εκδήλωση αυτή. Διατίθεται Λεωφορείο για την μεταφορά των επιθυμούντων.
Για λεπτομέρειες απευθυνθῆτε στα τηλέφωνα:
1. 26910 21776,
2. 6945 46 17 25
3. Υπεύθυνος κ. Νικ. Τσάτσαρης.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ