anagenisi akrta theattro 1Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες για την Ακράτα παραστάσεις του θεατρικού έργου «Νεκρή φύση σε χαντάκι», του Fausto Paradivino. Η δραματουργική πρόταση ήρθε από τον επαγγελματία σκηνοθέτη και καλλιτεχνικό σύμβουλο του Πολιτιστικού Συλλόγου, κ. Αντρέα Κουτσουρέλη. Η παράσταση αποτέλεσε παραγωγή της «Αναγέννησις», με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του κ. Παναγή Παναγόπουλου.
Ένα ιδιαίτερο έργο με «αστυνομική πλοκή και νουάρ αποχρώσεις», όπως σημείωσε ο κ. Κουτσουρέλης. Ένα έργο που καταφέρνει μέσα από δεκαεπτά μονολόγους «να καταγγείλει την επιπολαιότητα, την πορνεία αλλά και την έλλειψη επικοινωνίας στις σύγχρονες οικογένειες», σχολιάζει ο κ. Παναγόπουλος στο πρόγραμμα του έργου. Ένα κείμενο που καθήλωσε τους θεατές που το παρακολούθησαν κατά τη διήμερη παρουσίασή του, οι οποίοι, θεατρόφιλοι χρόνια, συνεχάρησαν τους συντελεστές για την απόδοση του κειμένου και για την αποτύπωση δραματικών σκηνών με σουρεαλιστικό τρόπο, ακριβώς όπως μπορεί να συμβεί και στην ίδια τη ζωή.
Το Δ.Σ. και η θεατρική ομάδα του Συλλόγου θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στις δύο παραστάσεις που δόθηκαν στην αίθουσα θεάτρου του Συλλόγου. Σε μια αίθουσα που έχει φιλοξενήσει ακόμα 34 θεατρικές παραστάσεις του Συλλόγου, από το 1971 μέχρι και σήμερα. Ακόμα, θα ήθελαν να ενημερώσουν όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το έργο, ότι προγραμματίζεται επανάληψη της παράστασης στην Ακράτα, αλλά και φιλοξενία της σε θεατρικές σκηνές της ευρύτερης περιοχής, για τις οποίες θα ακολουθήσει επόμενη σχετική ανακοίνωση.
anagenisi akrta theattro