cinema-revenantΜε την προβολή της εξαιρετικής ταινίας του Αλεχάντρο Ινιαρίτου “Η επιστροφή” με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που είναι υποψήφια για 12 Όσκαρ, συνεχίζεται το πρόγραμμα προβολών στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα” στο Αίγιο, με τέλεια εικόνα και ψηφιακό ήχο και με πολύ οικονομικό εισιτήριο.Η ταινία θα προβάλλεται από την Πέμπτη 4 έως την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου σε ώρες προβολών 6.30-9.15 και 9.15-12.00, ενώ τις ίδιες μέρες στην απογευματινή προβολή 5.00-6.30 θα παρουσιάζεται η ταινία κινουμένων σχεδίων “Ο Άλβιν και η παρέα του: Σκίουροι στο δρόμο”.

Αναλυτικά, από Πέμπτη 4 έως Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, ο “Απόλλων” θα προβάλει:cinema-roadchip

• Προβολή 5.00 – 6.30 “Ο Άλβιν και η παρέα του: Σκίουροι στο Δρόμο” (Alvin and the Chipmunks: Road Chip)

Εξαιτίας μιας σειράς παρεξηγήσεων, ο Άλβιν, ο Σάιμον και Βίοντορ είναι πεπεισμένοι πως ο Ντέιβ σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στη νέα του κοπέλα στη Νέα Υόρκη και να τους παρατήσει. Έχουν μόλις τρεις μέρες μπροστά τους για να τον βρουν και να σταματήσουν την πρόταση γάμου, ώστε να κρατήσουν κοντά τους τον Ντέϊβ και ταυτόχρονα να αποτρέψουν την προσθήκη ενός νέου απαίσιου αδελφού στην παρέα τους.
Σκηνοθεσία: Ουόλτ Μπέκερ
*Η ταινία θα προβληθεί στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους

• Προβολές 6.30-9.15 και 9.15-12.00 “Η επιστροφή” (The Revenant)

Σε μια αποστολή στην άγρια φύση της Αμερικής, ο θρυλικός εξερευνητής Χιου Γκλας (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) δέχεται επίθεση από μια αρκούδα και εγκαταλείπεται από τα μέλη της ομάδας του, οι οποίοι τον θεωρούν νεκρό. Προσπαθώντας να επιβιώσει, ο Γκλας υπομένει τις αφάνταστες δυσκολίες, καθώς και την προδοσία του έμπιστου συντρόφου του, Τζον Φιτζέραλντ. Με οδηγό του τη δύναμη της θέλησης και την αγάπη για την οικογένειά του, ο Γκλας πρέπει να αντέξει τον βαρύ χειμώνα σε μια ανελέητη προσπάθεια να ζήσει και να βρει λύτρωση.
Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Γκ. Ινιαρίτου
Παίζουν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τομ Χάρντι, Ντόμναλ Γκλίζον, Γουίλ Πούλτερ, Λούκας Χαας.