agotes pes dromosΤην Κυριακή 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ακόμη ένα μπλόκο στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου στο ύψος των παλιών διοδίων του Σελινούντα Αιγίου.

Το μπλόκο στήθηκε από τους αγρότες της «Ανεξάρτητης Κίνησης» όπου και διαφοροποιήθηκαν από τον Αγροτικό Σύλλογο Αιγίου.
Στο πρώτο μπλόκο που έγινε στην Ν.Ε.Ο που έγινε στις 4 Φεβρουαρίου.

Επίσης οι αγρότες αλλά και 21 εκπρόσωποι φορέων της Αιγιάλειας που έχουν δημιουργήσει ενιαίο μέτωπο διαμαρτυρίας με θέμα αντίσταση στα μέτρα της κυβέρνησης. και για αυτό προχώρησαν σε αποκλεισμό των παλιών διοδίων Αιγίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ξεκίνησαν από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ όπου και πέταξαν στο οδόστρωμα πορτοκάλια και σταφίδα ως συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας αλλά και ταυτόχρονα αγανάκτησης. Για τις εξευτελιστικές τιμές που δίνουν στα προϊόντα τους.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας» σήμερα το απόγευμα πραγματοποίησαν συνέλευση για την συνέχιση του αγώνα.
Επιπλέων χθες Κυριακή 21 φορείς της Αιγιάλειας συγκεντρώθηκαν στις 6:30 το απόγευμα στον προαύλιο χώρο της Παναιγιαλείου Ένωσης Συνεταιρισμών στο Αίγιο , ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής που έχει συγκροτηθεί.

το απόγευμα τις Δευτέρας 8-2-2016 από τις 7 έως τις 9 θα κλείσουν την Παλαιά Εθνική Οδό και τα δύο ρεύματα στο ύψος του Μεγανίτη

agotes pes dromos 1