thyella aigioyΗ πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η Θύελλα Αιγίου σήμερα στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος», δυστυχώς γι’ αυτήν δεν ανταμείφθηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού ηττήθηκε με 1-0 από τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου. Εστω κι έτσι πάντως, η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου διατηρήθηκε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πάνω από τον Ψαθόπυργο και την Ακράτα, αλλά και στο -4 από την Αναγέννηση Πατρών, καθώς ηττήθηκαν όλοι.
Στο αγωνιστικό μέρος η Θύελλα Αιγίου ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο και έχασε καλές ευκαιρίες να σκοράρει με τους Αρβανίτη, Μακρυγιαννάκη, Σακελλαρόπουλο, Διαμαντόπουλο και Χριστόπουλο, που είτε δεν βρήκαν στόχο, είτε αποκρούστηκαν από τον αντίπαλο γκολκίπερ Θανάση Χάχαλη. Και σαν να μην έφθανε αυτό για τους Αιγιώτες, στο 37’ η ομάδα του Αγ. Βασιλείου άνοιξε το σκορ με τέρμα του Νεκτάριου Μπερτσιά, σε μία από τις ελάχιστες φορές που απείλησε την εστία του Κοντογεώργου.
Στην επανάληψη του αγώνα οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την αγωνιστική τους εικόνα και προσπάθησαν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ, όμως αρκέστηκαν σ’ ένα δοκάρι με τον Γραμματικόπουλο. Αντίθετα, η Θύελλα παρότι από το 56’ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Σταύρου Χριστοδουλόπουλου με απευθείας κόκκινη κάρτα, διατήρησε την καλή κυκλοφορία, χωρίς όμως και πάλι να μπορέσει να πετύχει κάτι ουσιαστικό.
Θύελλα Αιγίου: Κοντογεώργος, Δημόπουλος, Σκιαδάς (81′ Δαυλάς), Σακελλαρόπουλος, Παξιμάδης, Χριστοδουλόπουλος, Σωτηρόπουλος, Αρβανίτης, Ν. Διαμαντόπουλος, Χριστόπουλος (70′ Π. Διαμαντόπουλος), Μακρυγιαννάκης.