pgs_backgroundΤου Γρηγόρη Τσεκούρα
Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην Αιγιώτικη ΠΑΕ με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πάνο Κουτρόπουλο να επωμίζεται μέσα από ενέργειες που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας το βάρος της εξόδου της ομάδος από το σκοτεινό οικονομικό τούνελ που έχει περιέλθει.
Χωρίς και αυτή τη φορά να γίνουν γνωστά κάποια πράγματα στον κόσμο της ομάδας που απλά περιμένει στην γωνία να τελειώσουν κάποιοι την παρτίδα σκάκι στην πλάτη του Παναιγιάλειου για να μάθει το αποτέλεσμα.
Το νέο σενάριο θέλει αποχώρηση του Α. Ρέλλα από την προεδρία δίνοντας την σκυτάλη στον Π. Κουτρόπουλο. Η εκκίνηση όλης της προσπάθειας έγινε στο γραφείο του Δημάρχου και κατέληξε στην Αθήνα με συναντήσεις τόσο με εκπροσώπους του Μορσέντι ώστε να ενεργοποιηθεί και πάλι ο Αιγύπτιος όσο και με άλλους επιχειρηματίες που μπορούν να βοηθήσουν.
Όπως γράφει ο “Ημερήσιος” όλη αυτήν την προσπάθεια την καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου όπως άλλωστε συνηθίζουν οι άνθρωποι της Αιγιώτικης ομάδας τα τελευταία χρόνια και μετά αναρωτιούνται γιατί έχουν χάσει την επαφή με τον κόσμο της ομάδας. Πράγμα που φάνηκε και την Κυριακή στο γήπεδο κόντρα στον Πανσερραϊκό όπου δεν βρέθηκαν περισσότεροι από 400 σε ένα κρίσιμο ματς που σε άλλες εποχές θα ξεπερνούσαν τις 2000, αφού στα δύσκολα οι φίλαθλοι δεν δηλώνουν απλά Παναιγιάλειος αλλά ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑΡΑ!

ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ

Η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας απογοήτευσε αρκετούς στο ξεκίνημα, όσο και προβλήθηκε ότι η ομάδα στήθηκε με έλλειψη χρόνου και επιλογές. Στην συνέχεια ήρθε η τιμωρία με αποβολή από τα κουπόνια του στοιχήματος, ενισχύοντας την άποψη αρκετών για ύποπτες κινήσεις στο παρασκήνιο και παρασύροντας αρκετούς ακόμα να εγκαταλείψουν την κερκίδα. Η μεγάλη φυγή ολοκληρώθηκε με την απόσυρση του ενδιαφέροντος του Αιγύπτιου επιχειρηματία Μορσέντι που ανάγκασε την διοίκηση να δηλώσει ότι δεν υπάρχει πλέον Παναιγιάλειος ρίχνοντας το… μπαλάκι στην πλευρά του Αιγύπτιου με βαριές εκφράσεις. Εκφράσεις που πάρθηκαν γρήγορα πίσω και ξεκίνησε νέα προσπάθεια για την σωτηρία με νέα σενάρια για Άγγλους αυτήν την φορά σωτήρες. Όλα αυτά χωρίς καμία ενημέρωση σε αυτόν τον 12ο παίκτη που κάθε φορά επικαλούνται όλοι όσοι έχουν κάνει διοίκηση στον Παναιγιάλειο και δηλώνουν ότι είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας. Για την ρήξη μάθαμε κάτι λίγα στο ξέσπασμα του προέδρου με τα τρία βήματα της μεταβίβασης, αλλά κανείς δεν ενημέρωσε για τον ρόλο του αντιπροέδρου την δανειακή σύμβαση που επικαλέστηκε και τις δηλώσεις του ότι δεν μπορεί να δρομολογηθεί τίποτα χωρίς τον ίδιο στην ομάδα. Δεν μάθαμε τίποτα για τα σχέδια σωτηρίας στην μετά Μορσέντι εποχή και το κυριότερο δεν μάθαμε πόσο έχει δεσμευτεί η ομάδα με τα 200.000 ευρώ του Μορσέντι που κάποιοι πίστεψαν στην αρχή ότι θα τα πετάξει έτσι απλά στο πηγάδι ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας. Τώρα ίσως θέλουν να μας πείσουν ότι το ο κάτοχος του 84% του μετοχικού κεφαλαίου θα μείνει έτσι απλά στην άκρη…

ΟΙ «ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ» ΔΕΝ… ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ 12Ο ΠΑΙΚΤΗ

Με την ίδια μυστικότητα στο γραφείο του Δημάρχου μάλιστα ξεκίνησε νέα προσπάθεια σωτηρίας χωρίς να ενημερωθούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρά μόνο το «εκλεκτό» για να μην διαρρεύσουν περισσότερα από αυτά που θα ρωτούσαν τα υπόλοιπα μέσα και δεν θα ήσαν ικανοποιημένα απλά με την αποκλειστικότητα. Ακολούθησαν τα ραντεβού στην Αθήνα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Π. Κουτρόπουλο και τον εκπρόσωπο του Μορσέντι Δ. Ανδριόπουλο, καθώς και με άλλους επιχειρηματίες, χωρίς βέβαια να γίνει τίποτα γνωστό. Απλά η πλευρά του Ερασιτέχνη δήλωσε αισιόδοξη στο να βρεθεί τελικά λύση, ενώ η πλευρά Μορσέντι κράτησε επιφυλάξεις… Όλα αυτά βέβαια χωρίς την παρουσία του μεγαλομετόχου της Αιγιώτικης ΠΑΕ Α. Ρέλλα που λογικά έχει τον πρώτο λόγο, με την παρουσία του αντιπροέδρου Δ. Ανδριόπουλου και το δικαίωμα που του δίνει η δανειακή σύμβαση και τον Ερασιτέχνη που προσπαθεί να βρει λύση βάζοντας και άλλους στο παιχνίδι. Και εμείς απλά ρωτάμε. Ποιος τελικά κύριοι κάνει κουμάντο στον Παναιγιάλειο; Τι λέει η διοίκηση και οι έως τώρα χρηματοδότες τις; Πόσο επηρεάζει πρόσωπα και καταστάσεις ο Μορσέντι και η δανειακή σύμβαση που δεσμεύει την ομάδα; Τι θέλει και τι ζητάει η κάθε πλευρά για να αποχωρήσει ή να αναλάβει το τιμόνι; Πόσο έχει χρεωθεί η ομάδα τον τελευταίο χρόνο; Πόσα χρειάζονται για να βγάλει την χρονιά και πόσα έχει να λαμβάνει; Πως μπορεί να βοηθήσει ο κόσμος και με ποιες εγγυήσεις; Αυτά θέλει να μάθει ο κόσμος κύριοι για να φορέσει και πάλι την φανέλα ο 12ος παίκτης και να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μία διαφανή από κάθε πλευρά προσπάθεια, εκτός και αν πιστεύεται ότι μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας! Εμείς απλά ευχόμαστε να βγει κάτι καλό για την αγαπημένη μας ομάδα!