thyella aigioyΜε το νικηφόρο αποτέλεσμα να είναι το μοναδικό ζητούμενο για αυτήν, η Θύελλα Αιγίου υποδέχεται αύριο το μεσημέρι στις 3.00 μ.μ. στην Άβυθο την Αναγέννηση Πατρών, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.
Η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου που βλέπει το αυριανό παιχνίδι σαν πραγματικό τελικό, εκεί όπου δεν χωράει κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, αν θέλει να εξαργυρώσει το σπουδαίο διπλό που πήρε στο Σαραβάλι από τον Πήγασο Μπεγουλακίου. Εντός έδρας έχει 2 νίκες (Ακράτα 2-1, Δόξα Παραλίας 1-0), 2 ισοπαλίες (Διαγόρας Βραχνεϊκων 0-0, Λέων Αλισσού 1-1) και 3 ήττες (Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 0-2, Απόλλων Αιγίου 2-4, Θύελλα Πατρών 0-1).
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι που ξεκίνησαν τη σεζόν με τον Γιάννη Γεωργιτσόπουλο στον πάγκο τους και εν συνεχεία την σκυτάλη πήρε ο Νίκος Λέσσης, βρίσκονται στην 13η θέση της βαθμολογίας και εκτός έδρας τους έχουν 1 μόλις νίκη (Λέων Αλισσού 2-0) και 6 ήττες (Θύελλα Π. 3-5, Δόξα Παραλίας 0-1 Πήγασος 1-2, Απόλλων Αιγίου 0-1, Άρης Π. 0-1, Αχαϊκή 0-4).
Όσον αφορά τώρα την προϊστορία σε 2 αγώνες η Θύελλα Αιγίου έχει 2 ήττες.