oikos_anoxis2_575_355Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησαν δυο κοπέλες ηλικίας 20 και 22 ετών, που κατάφεραν να ξεφύγουν από την επιτήρηση της 65χρονης «μαντάμ» σε σπίτι της οδού Φυλής.

Οι άτυχες κοπέλες ήταν φυλακισμένες σε ειδικά διαμορφωμένο διαμέρισμα στην πλατεία Βικτωρίας. Μάλιστα για να είναι υπάκουες και να γίνουν επί της ουσίας σκλάβες του σεξ ο «νονός» μαστροπός τους τις χτυπούσε και τις βίαζε συστηματικά. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Interpol αναζητεί έναν αδίστακτο Ρουμάνο μαστροπό, καθώς φέρεται να είναι ο εγκέφαλος κυκλώματος μαστροπείας στην Αθήνα.

Στα χέρια της Ασφάλειας Αττικής έπεσαν τρεις Ελληνίδες που είχαν το ρόλο της… μανταμ σε «σπίτια» ενώ στην κατοχή της μιας από αυτές βρέθηκε ατζέντα με ονόματα – φωτιά πασίγνωστων ατόμων που ήταν πελάτες του κυκλώματος. Τώρα μάλιστα ξεκινάει νέα έρευνα για να φανεί ο βαθμός εμπλοκής και των ατόμων αυτών.

Δεν είναι όμως μόνο τα δυο κορίτσια που αναγκάζονταν να δουλεύουν 14 ώρες την ημέρα και να πηγαίνουν με δεκάδες πελάτες χωρίς την παραμικρή αμοιβή. Η ατζέντα – φωτιά με τα ονόματα από τα … σαλόνια της Αθήνας ανοίγει νέα έρευνα καθώς φαίνεται ότι ο Ρουμάνος μαστροπός προωθούσε γυναίκες σε πρόσωπα υπεράνω υποψίας. Ο κακοποιός μάλιστα φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην πατρίδα του σε αναζήτηση γυναικών που θα προωθήσει στην πορνεία.

crashonline.gr