ierodoylesΤο φαινόμενο της υπαίθριας πορνείας τις νύχτες στους δρόμους της Πάτρας, καλά κρατεί, με τις Αφρικάνες ιερόδουλες να έχουν κάνει και πάλι την εμφάνισή τους, μόνο που αυτή τη φορά είναι πιο διακριτικές σε σύγκριση με παλιότερα.

Οι ιερόδουλες από την Αφρική που είχαν εξαφανιστεί για ένα μεγάλο διάστημα από την γνωστή τους “πιάτσα”, στο κέντρο της Πάτρας, εμφανίστηκαν και πάλι, στο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στο ύψος της Τσαμαδού.

Οι έγχρωμες ιερόδουλες κινούνται με ιδιαίτερα διακριτικότητα αυτή τη φορά, έτσι ώστε να μην δίνουν δικαιώματα, ενώ εκεί που έμπαιναν ακόμα και μπροστά από αυτοκίνητα για να βρουν άτομα για να τους προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες, πλέον “ψαρεύουν¨ τους πελάτες τους με νοήματα.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι δεν κινούνται μαζί όπως παλιότερα, ενώ αποφεύγουν τις ομαδικές “πιάτσες” για να μην δίνουν στόχο. Μοναδική εξαίρεση σε αυτό πάντως ήταν η νύχτα της τελετής έναρξης όπου στην γωνία που έκαναν πιάτσα, στο ύψος της Τσαμαδού, υπήρχαν τουλάχιστον τρεις κοπέλες που έψαχναν για πελάτη.

Μάλιστα, ορισμένοι, από τους περαστικούς, τις σχολίασαν με τις ιερόδουλες να μην δίνουν σημασία. Θυμίζουμε ότι πριν από μερικούς μήνες τα επεισόδια μεταξύ των κοριτσιών με τους υποψήφιους πελάτες τους ήταν καθημερινά και τα παράπονα της γειτονιάς για την παρουσία τους ήταν πολλά, κάνοντας την αστυνομία να επέμβει…