14.1 C
Aigio
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟ Απόλλωνας Αιγίου κέρδισε τις εντυπώσεις απέναντι στην Αχαϊκή

Ο Απόλλωνας Αιγίου κέρδισε τις εντυπώσεις απέναντι στην Αχαϊκή

apollon-aigioy 1Σε ένα παιχνίδι όπου ο Απόλλωνας Αιγίου κέρδισε τις εντυπώσεις απέναντι στην πρωτοπόρο Αχαϊκή, δεν μπόρεσε ωστόσο να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς δέχθηκε γκολ στο τέλος και ηττήθηκε με σκορ 1-0. Πάντως, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Παλαιολογόπουλου έκαναν μία μεστή εμφάνιση μετά από καιρό και έδειξαν ότι όχι μόνο μπορούσαν, αλλά δικαιούνταν και ένα θετικό αποτέλεσμα στη χθεσινή αναμέτρηση.
Η Αχαϊκή κατάφερε να «αποδράσει» από το γήπεδο της Ροδιάς, χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 83’ ο προωθημένος Γιώργος Πετρόπουλος, από στημένη φάση. Ετσι, τα «καναρίνια» …κελάηδησαν για 16η φορά στο Πρωτάθλημα και διατήρησαν το +4 από ον Ατρόμητο Πατρών και το +5 από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων.
Από την πλευρά του ο Απόλλωνας, που παρά τη νέα ήττα του (3η συνεχόμενη και 8η συνολικά) παρέμεινε στην 9η θέση της βαθμολογίας, είχε αρκετές καλές στιγμές να σκοράρει, με πιο χαρακτηριστικές αυτές των Κάρμα στο 40’ και 57’ και Θεοδωρόπουλου στο 79’.
Τέλος, σημειώνεται ότι στις λίγες φορές που η Αχαϊκή απείλησε ουσιαστικά την εστία του Βαρνακιώτη, στο 55’ ο Καρράς είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι.
Απόλλων Αιγίου: Βαρνακιώτης, Μπακατσέλος (88’ Λαμπρόπουλος), Νικολόπουλος, Κ. Βλάχος, Μικές, Μάλλιος, Κόρδας, Μυλωνάς, Θεοδωρόπουλος, Κάρμας, Καρβούνης.
Αχαϊκή: Πάγκαλος, Σαμίκος (46′ Παπαδάτος), Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Τσιμπιτσής, Μεντζελόπουλος, Βαβάτσικος, Γεωργόπουλος (59′ Λιάκος), Καρράς, Αγγελόπουλος, Κωστής.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular