kentavros pitaΟι σκοπευτές του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Αιγιάλειας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» το Σάββατο το βράδυ αψηφώντας το κρύο έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στα γραφεία του Συλλόγου Πολυχρονιάδου 6 στο Αίγιο.
Την πίτα ευλόγησαν ο π. Δαμιανός Σταυρίδης και ο π. Δημήτριος Κουτρουλής, οι οποίοι ευχήθηκαν με την σειρά τους καλή αγωνιστική χρονιά, υγεία και επιτυχίες στα μέλη του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σταύρος Σταυρίδης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, έκανε αναφορά στα πεπραγμένα του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε και αναφέρθηκε στην εκτίμηση που χαίρει ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» παρόλο που είναι νεοσύστατος, από άλλους συλλόγους της Ελλάδας.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους Παναγιώτη και Βασίλη Κοσκορέλλο για την μεγάλη βοήθειά τους στο σύλλογο, αλλά και στον ακούραστο Έφορο του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» Φάνη Ραμπαβίλα, καθώς και σε άλλους σκοπευτές που ο καθένας βοηθά το σύλλογο με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος «κάνουμε παρέα και εκτός σκοπευτηρίου και εκτός συλλόγου και έχουμε όλοι μαζί δημιουργήσει ένα πολύ καλό φιλικό κλίμα».
Την πίτα φέτος την έκοψε ο Έφορος του Συλλόγου Φάνης Ραμπαβίλας, όπου κέρδισε και το πρώτο φλουρί με δώρο ένα σακίδιο MIL-TEC, προσφορά του καταστήματος του κ. Γεωργακόπουλου Φωτη Μπουμπουλίνας 4 Πειραιάς,.

Το δεύτερο φλουρί πέτυχε ο Δημήτρης Παναγιώτου, με δώρο τα παράβολα συμμετοχής σε όλους τους αγώνες που θα διοργανώσει ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» το τρέχον έτος.

Η πίτα ήταν χειροποίητη από την πρεσβυτέρα Ντίνα Σταυρίδη, ενώ ο μπουφές με εκλεκτά εδέσματα από τον Γιώργο Σταυρίδη (κατάστημα «Χίλιες και Μία Γεύσεις, Ταξιαρχών 22).

Την κρύα βραδιά την… ζέστανε με εκλεκτό τσίπουρο ο σκοπευτής του Συλλόγου Μιχάλης Μιχαλόπουλος.

kentavros pita 1