sex normalΤις προσωπικές στιγμές ζευγαριού απειλούσαν να δημοσιοποιήσουν δύο Έλληνες, κάτι που έκαναν πράξη μάλιστα, όταν το ζευγάρι δεν ενέδωσε στους εκβιασμούς τους.

Μία 34χρονη Γεωργιανή κατήγγειλε ότι άγνωστος έστειλε στο κινητό τηλέφωνό της, γραπτό μήνυμα, στο οποίο έγραφε ότι κατέχει τρία αρχεία εικόνας και ήχου, με την ίδια και τον σύζυγό της σε προσωπικές στιγμές, ζητώντας να του δώσει 8.000 ευρώ προκειμένου να μην τα δημοσιεύσει!

Μάλιστα για να πεισθεί ότι οι απειλές τους είχαν βάση, της έστειλαν υλικό από τα ροζ βίντεο, ζητώντας εκ νέου να τους καταβάλλει τα χρήματα.

Η γυναίκα δεν ενέδωσε στις απειλές και λίγες ημέρες αργότερα εντόπισε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προφίλ με το όνομά της, στο οποίο είχαν αναρτηθεί καυτές φωτογραφίες της ιδίας και του άντρα της! Επίσης, πληροφορήθηκε από οικείους της ότι άγνωστος τους έστειλε μέσω προσωπικών μηνυμάτων τα επίμαχα αρχεία.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνίασε την εκβίαση ζευγαριού, μέσω διαδικτύου και σχημάτισε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 45χρονου και 47χρονου, καθώς βρέθηκε και κατασχέθηκε ψηφιακός δίσκος στις οικίες τους στην Αττική.