anaplash synaixeia mhtropoleosΑπό χθες έχει κλείσει η Οδός Μητροπόλεως για την συνέχιση των έργων της Ανάπλασης από την Οδό Παναγιωτοπούλων έως και την Οδό Δεσποτοπούλων.

(Για την κατασκευή του τμήματος της ανάπλασης της οδού Παναγιωτοπούλων από τη στοά έως τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως,  εκτροπή της κυκλοφοριακής κίνησης των οχημάτων που κινούνται επί των οδών Παναγιωτοπούλων και Χιλιάρχου Ορεινού προς την οδό Μητροπόλεως διαμέσου των οδών Χιλιάρχου Ορεινού και Δεσποτοπούλου.

anaplash synaixeia mhtropoleos 2Απαγόρευση της κυκλοφορίας επί της οδού  Παναγιωτοπούλων από τη συμβολή της με την οδό Χιλιάρχου 2 Ορεινού έως τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως.

Κίτρινης διαγράμμισης επί του οδοστρώματος και στις δυο πλευρές επί της οδού Χιλιάρχου Ορεινού από τη συμβολή της με την οδό Παναγιωτοπούλων έως τη συμβολή της με την οδό Δεσποτοπούλων.

Κίτρινης διαγράμμισης επί του οδοστρώματος και στις δυο πλευρές επί της οδού Δεσποτοπούλων από τη συμβολή της με την οδό Χιλιάρχου Ορεινού έως τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως.

Διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα της Ι. Μεσσηνεζη από την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως την συμβολή της με την οδό Σ. Μεσσηνέζη.

Για τις μέρες που θα διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα που αναφέρεται πιο πάνω, θα αρθεί η μονοδρόμηση των οδών 1η Μάη 1886 και Ι. Μεσσηνέζη για την εξυπηρέτηση των κατοίκων, περαστικών και επαγγελματιών της περιοχής.

Απαγόρευση της κυκλοφορίας επί της οδού Ι. Μεσσηνεζη από τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως τη συμβολή της με την οδό Σ. Μεσσηνέζη.

Άρση της μονοδρόμησης των οδών 1η Μάη 1886 και Ι.Μεσσηνέζη. Για την ανάλυση και την εφαρμογή των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών προέβη σε επιτόπου αυτοψίες και εκπόνησε σχέδιο Οριζοντιογραφία των προτεινόμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ( προσωρινές κίτρινες διαγραμμίσεις, νέες κατακόρυφες και οριζόντιες σημάνσεις Κ.Ο.Κ.), η οποία συνοδεύει την παρούσα Τεχνική Έκθεση.

Εκτιμάται ότι με την παρούσα πρόταση θα καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση του έργου «Ανάπλαση οδού Μητροπόλεως από οδό Ανδρ. Λόντου έως οδό Παναγιωτοπούλου, Δ.Κ. Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας» με την ελαχιστοποίηση – κατά το δυνατόν – των απαιτούμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ώστε να είναι πιο γρήγορη η εμπέδωσή τους από τους δημότες οδηγούς και η προσαρμογή των καθημερινών τους συνηθειών».)anaplash synaixeia mhtropoleos 1