pita ekame 16Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου.
Οι σεβάσμιοι πατέρες Βασίλειος Πετρόπουλος, Δαμιανός Σταυρίδης και Δημήτριος Κουτρουλής ευλόγησαν την πίτα. Παρόντες ήσαν πολλοί γονείς, φίλοι και συμπαραστάτες του Κέντρου όπως ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ.Θανάσης Παναγόπουλος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κα Βασιλική Ψυχράμη, ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Βασίλειος Χριστόπουλος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Στράτος Βαρδάκης, ο διευθυντής της Πολεοδομίας Λεωνίδας Καράμπελας,η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μάρθα Σκούντζου και ο αντιπρόεδρος Σωκράτης Μαυρίδης, το μέλος της Δ.Κ.Αιγίου Γιώτα Γκρέμου, ο πρόεδρος της Κ20 ομάδας του Παναιγιαλείου Πάνος Κουτρόπουλος,ο Λιμενάρχης Κων/νος Κορίζης, η Δ/της Τροχαίας Αιγίου Νικολίτσα Τσεκούρα, το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου, από τον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου ο Χρήστος Κοιλιάς, από τον Χορευτικό Όμιλο Καμαρών ο Κώστας Τζίφας,η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιαλείας και ο κ.Γιώργος Ρόζος του εκπολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων «Ήλιος».
Δια στόματος Προέδρου κ.Θεόδωρου Στεφανίδη το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. ευχαρίστησε την οικογένεια Καρακάση για την προσφορά της πίτας και όλους τους συμπολίτες για τη στήριξή τους μέσα στο προηγούμενο έτος. Το φλουρί έτυχε η κα Άννα Ηλιοπούλου και τα δώρα της ήταν τρία χειροποίητα αντιπροσωπευτικά έργα των εκπαιδευομένων από τα εργαστήρια του Κέντρου.
Την ίδια μέρα πριν από ένα χρόνο η ευχή ήταν να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για την επέκταση του Κέντρου και τη δημιουργία της πρώτης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Η ευχή υλοποιήθηκε και φέτος όλοι εύχονται να αρχίσουν οι εργασίες για την κατασκευή των κτιρίων.
Θερμές ευχαριστίες και ευχές προς όλους όσοι κατάφεραν να βρεθούν στο πλευρό του Ε.Κ.Α.ΜΕ. για άλλη μια φορά. Η παρουσία τους έδωσε στους ανθρώπους του Κέντρου ελπίδα για υλοποίηση αυτών των μεγαλύτερων στόχων.