OIKIPA PITA 2016 CΜαζική ήταν η συμμετοχή των μελών και φίλων της ΟΙΚΙΠΑ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της στην Αγορά Αργύρη, το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια αναφορά στα παγκόσμια οικολογικά προβλήματα, ιδιαίτερα στις θετικές εξελίξεις για το κλίμα, και εστιάστηκε στη συνέχεια στον ελλαδικό χώρο και στην περιοχή μας. Ακολούθησε ο απολογισμός δράσης της Κίνησης την χρονιά που πέρασε με πλήθος παρεμβάσεων στα τοπικά περιβαλλοντικά ζητήματα.
Μετά το διάλειμμα όπου συμπολίτες και φίλοι γεύτηκαν σπιτικές λιχουδιές, ακολούθησε το δεύτερο μέρος με ένα εξαιρετικό βίντεο της περσινής καλοκαιρινής εκδρομής της ΟΙΚΟΠΑΡΕΑΣ στην Πολωνία. Στο τέλος ανακοινώθηκε και η φετινή εκδρομή της «οικοπαρέας» μας, που θα γίνει τον Ιούλιο στην Καλαβρία και Σικελία.
Στη εκδήλωση παρευρέθηκαν και έδωσαν το δικό τους χαιρετισμό ο πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας και Περιβάλλοντος Χαλανδρίτσας Βασίλης Κοτσώνης, ο εκπρόσωπος της κίνησης ΠΡΟΤΑΣΗ Βασίλης Πασσάς, ο εκπρόσωπος της Εταιρίας Περιβάλλοντος Ρίου Δήμος Χαραλαμπόπουλος, ο συνήγορος του Πολίτη στην Περιφέρεια Γιώργος Φαλτσέτος, ο πρόεδρος του Ποδηλατικού Ομίλου Πάτρας Σπύρος Πολίτης, και ο πρόεδρος του ΦΑΕΘΩΝ Κίμωνας Αποστολόπουλος.
Ήταν μια όμορφη βραδιά με τον εκπρόσωπο της ΟΙΚΙΠΑ να διαβεβαιώνει ότι και αυτή τη χρονιά, η παρουσία μας στα τοπικά δρώμενα θα είναι έντονη και δημιουργική.

OIKIPA PITA 2016 D