karamandanioΣε κρίσιμη κατάσταση,αφού ταλαιπωρείται από φαρυγγιτίδα και δυσκολεύοταν να αναπνεύσει,μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καραμανδάνειο ένα 2χρονο αγοράκι σήμερα το πρωϊ.

Οι γονείς του όμως δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που άκουσαν….

Το παιδί ήταν σε κρίσιμη κατάσταση,όπως περιγράφουν γονείς και συγγενείς, παρόλαυτα όμως 2 νοσηλεύτριες είπαν πως ΔΕΝ γίνεται να εξετασθεί το μωρό διότι το νοσοκομείο «δεν εφημερεύει» αυτό έλεγαν την περισσότερη ώρα αγνοώντας την τύχη του παιδιού ενώ ήταν υποχρεωμένες να του χορηγήσουν οξυγόνο…και μετά να παραπέμψουν τους γονείς να το στείλουν στο νοσοκομείο του Ρίου.

Αν το παιδί πέθαινε εκείνη τη στιγμή θα έλεγαν το ίδιο;

Το σημερινό περιστατικό ήταν η τελευταία «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Το 2χρονο παιδάκι είναι στα χέρια πλέον των γιατρών στο νοσοκομείο του Ρίου και η κατάστασή του σταδιακά επανέρχεται…

Αξίζει να σημειωθεί, πως το Καραμανδάνειο είναι το μοναδικό Παιδιατρικό Νοσοκομείο εκτός Αττικής, από τα Γιάννενα μέχρι την Καλαμάτα και τα Ιόνια Νησιά.

Χρήζει άμεσης ενίσχυσης, καθώς, μεγάλος αριθμός ιατρών και λοιπού προσωπικού συνταξιοδοτείται.Μεγάλες είναι οι ελλείψεις και σε νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και σε τεχνολογικό εξοπλισμό.

Επιπλέον,κάποιοι νέοι γιατροί, που πηγαίνουν εκεί με όρεξη να προσφέρουν, απογοητεύονται με την κατάσταση που επικρατεί και κοιτάζουν πότε θα φύγουν για το εξωτερικό.

Και δυστυχώς για το εξωτερικό φεύγουν τα καλά μυαλά και οι καλοί γιατροί.