ASTYNOMIA LOGOΤη Δευτέρα θα απολογηθεί στην ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Καλαμάτας ο 56χρονος ελαιοχρωματιστής που… δάγκωσε στο χέρι έναν από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν να έχει συνδεθεί στο ίντερνετ από δωρεάν wifi στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας και να κατεβάζει σκληρές εικόνες παιδικής πορνογραφίας!

Ο 56χρονος προκαλούσε τόσο τους αστυνομικούς όσο και τον εισαγγελέα, υποστηρίζοντας ότι δεν κατέβαζε ο ίδιος τις φωτογραφίες –μεταξύ των οποίων είναι ακόμη και η σκηνή βιασμού ενός παιδιού κάτω του ενός έτους!- αλλά του τις έστελνε η… Google! Οι κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που του απαγγέλθηκαν είναι ιδιαίτερα βαριές και αφορούν την προμήθεια, απόκτηση και κατοχή πορνογραφικού υλικού κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια σε βάρος ανήλικων προσώπων που δεν υπερβαίνουν το 15ο έτος της ηλικίας τους, αλλά και αντίσταση κατά της αρχής και απλή σωματική βλάβη.

Ο ελαιοχρωματιστής, που ζει μόνος, βρισκόταν από μέρες στο στόχαστρο των αστυνομικών που τον παρακολουθούσαν διακριτικά και τον είδαν να συχνάζει πάντα σε σημεία όπου βρίσκονται παιδιά. Το κινητό του έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζεται για να εξακριβωθεί από πού προμηθευόταν το αρρωστημένο υλικό και αν είχε μαγνητοσκοπήσει και ο ίδιος.

protothema.gr