thyella aigioyΗ Θύελλα Αιγίου κατώτερη των περιστάσεων γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Πατρών με σκορ 2-1 και εξακολουθεί να παραμένει σε δεινή βαθμολογική θέση.Σε ένα ματς που παίζονταν πολλοί από τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς, η νεανική ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου στο γήπεδο της Αβύθου έδειξε ιδιαίτερα αγχωμένη στο παιχνίδι και κάπου αυτό ήταν απολύτως φυσικό, αφού σαν γηπεδούχος η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για αυτήν.

Ενδεχομένως να σεβάστηκε περισσότερο από ότι θα έπρεπε τον αντίπαλό της, που με την εμφάνισή του δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Απλά ήταν αρκετά τυχερός που πέτυχε δύο γκολ σε κομβικά χρονικά σημεία, πρώτα στο 40΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Γιάννη Γασπαρινάτου (2ο φετινό γκολ) και εν συνεχεία στο 49΄ με τον Παναγιώτη Μπαλαλά (2ο φετινό).

Οι γηπεδούχοι μετά την ψυχρολουσία αυτή επιτέθηκαν κατά κύματα, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να φθάσουν τουλάχιστον σε ένα ισόπαλο αποτέλεσμα, αφού μείωσαν σχετικά γρήγορα στο 55΄ με τον Βασίλη Χριστόπουλο (1ο φετινό).

Από εκεί και ύστερα και μέχρι το τέλος του αγώνα υπήρξε ένα διαρκής επιθετικός μονόλογος για τους Αιγιώτες, που δεν άφησαν την ομάδα του Νίκου Λέσση να βγει από το …καβούκι της, όμως παρά τις επίμονες προσπάθειες που κατέλαβαν, δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα γκολ ακόμη που ουσιαστικά θα έκοβαν δύο βαθμούς από τους φιλοξενούμενους.

Θύελλα Αιγίου: Κοντογεώργος, Παξιμάδης, Σκιαδάς (71’ Καυγάς), Σακελλαρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Γιαννόπουλος (52’ Π. Διαμαντόπουλος), Δημόπουλος, Σωτηρόπουλος, Ν. Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης, Χριστόπουλος (62’ Μακρυγιαννάκης).