16.3 C
Aigio
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλειαΘλίψη και συγκίνηση για τον χαμό του Πάνου Φαλίδα

Θλίψη και συγκίνηση για τον χαμό του Πάνου Φαλίδα

Θλίψη στην τοπική κοινωνία προκάλεσε το άγγελμα του θανάτου του γνωστού οικονομολόγου Πάνου Φαλίδα που έφυγε το πρωί της Παρασκευής έχοντας δώσει τον τελευταίο καιρό μια γενναία αλλά δυστυχώς… άνιση μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Για όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν ο Πάνος υπήρξε φωτεινό παράδειγμα. Πραγματικός φίλος, άριστος οικογενειάρχης, πνεύμα οξύ και «ανοιχτό» μυαλό.

Επί σειρά ετών εργάστηκε στις επιχειρήσεις Σιαβελή ως διευθυντής των οικονομικών υπηρεσιών, ενώ ήταν φίλος και κουμπάρος του αειμνήστου δημάρχου Λέλου Σιαβελή. Εν συνεχεία έφτιαξε δική του επιχείρηση πληροφοριακών συστημάτων και λογιστικών υπηρεσιών την οποία αναγκάστηκε να κλείσει όταν η αρρώστια του χτύπησε την πόρτα…

Ωστόσο ο Πάνος δεν το έβαλε κάτω… Έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Λένα πάλεψε αρκετό καιρό όμως δυστυχώς… δεν τα κατάφερε και την Παρασκευή έσβησε για πάντα… το αφοπλιστικό του χαμόγελο.

Ο Πάνος συμμετείχε σε οικολογικά –περιβαλλοντικά κινήματα ενώ η αγάπη του για τα κοινά εκφράστηκε ποικιλοτρόπως. Συμμετείχε σε δημοτικές κινήσεις και ήταν επιστήθιος φίλος του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου.

Ο Πάνος Φαλίδας έφυγε σε ηλικία 67 ετών και το μεσημέρι του Σαββάτου πλήθος Αιγιωτών τον αποχαιρέτησαν στον Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του «Ημερήσιου» εκφράζουμε στην σύζυγό του Λένα, στις κόρες του Ελεάννα και Νέλη και στα αδέλφια του τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει…

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular