logo akrataΣτο κλείσιμο της αυλαίας του Α΄ γύρου η Ακράτα αύριο το μεσημέρι στις 3.00 μ.μ. υποδέχεται τον Διαγόρα Βραχνεϊκων, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.ΣΑ.
Η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας στην προσπάθειά της να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, δεν έχει πλέον την πολυτέλεια να διαλέγει αντιπάλους, για αυτό θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατόν. Εντός έδρας ήδη έχει πολύ μεγάλες απώλειες, αφού σε 7 παιχνίδια έχει 2 νίκες (Απόλλων Αιγίου 3-0, Εθνικός Σαγεϊκων 1-0), 1 ισοπαλία (Άρης Π. 1-1) και 4 ήττες (Αχαϊκή 0-6, Αναγέννηση Ψαθοπύργου 0-1, Ατρόμητος Π. 0-1, Πήγασος 1-4).
Στον αντίποδα ο Διαγόρας του Χρήστου Καραπίτσου μετά την εντός έδρας συντριβή του (1-4) από την Αχαϊκή βρέθηκε στο -5 από την κορυφή και θέλει πάση θυσία νίκη προκειμένου να καλύψει τυχόν απώλειες της πρωτοπόρου. Εκτός έδρας είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος με 4 νίκες (Εθνικός Σαγεϊκων 4-0, Ατρόμητος Π.1-2, Αναγέννηση Π. 4-0, Απόλλων Αιγίου 2-0) και 2 ισοπαλίες (Θύελλα Αιγίου 0-0, Πανμοβριακός 0-0).
Όσον αφορά τώρα την προϊστορία των δύο ομάδων η Ακράτα σε 6 παιχνίδια έχει 1 νίκη και 5 ήττες.