18.4 C
Aigio
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤεχνολογίαΗ Nasa δέχεται βιογραφικά για αστροναύτες

Η Nasa δέχεται βιογραφικά για αστροναύτες

foni diastimaΗ Nasa με μια δημόσια ανακοίνωσή της δέχεται βιογραφικά για αστροναύτες.Ένα όνειρο για πολλούς που πλέον μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αφού ουσιαστικά δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για να κάνεις την αίτηση.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν ακόμη χρόνο για να υποβάλουν τα βιογραφικά τους, καθώς η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η 18η Φεβρουαρίου του 2017.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Σήμερα περισσότερα διαστημόπλοια για τη μεταφορά ανθρώπων από κάθε άλλη στιγμή στην Ιστορία αναπτύσσονται στις ΗΠΑ. Οι μελλοντικοί υποψήφιοι αστροναύτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το Διάστημα σε βάθη που η ανθρωπότητα δεν έχει ξαναφτάσει».

Μπορούν να καταθέσουν βιογραφικά γυναίκες και άνδρες για να εργαστούν στην Εθνική Υπηρεσία Διαστήματος των Ηνωμένες Πολιτείες με κανονικό ωράριο και μισθούς που κυμαίνονται από 66.000 δολάρια μέχρι 145.000 δολάρια τον χρόνο.

Οι υποψήφιοι αστροναύτες δεν χρειάζεται να έχουν εμπειρία πλοήγησης αεροσκάφους, ούτε και να είναι εξειδικευμένοι επιστήμονες.

Μεγάλο όνειρο το ταξίδι στον Αρη, που προς το παρόν είναι δουλειά του Curiosity.

Το προσωπικό θα κάνει αρχικά δυο ταξίδια, πρώτα με πλήρωμα 7 ατόμων στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό του Ελον Μασκ και το 2020 με το ORION, θα εξετάσουν δείγματα από αστεροειδή, όπου πριν θα έχουν επιχειρήσει ρομπότ.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular