lesviako-sex-570-800x533Το φυσάει και δεν κρυώνει νεαρός φοιτητής από τη Αθήνα που σπουδάζει εδώ και ορισμένα χρόνια στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.
Ο νεαρός, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του patrasevents, συζεί με την κοπελιά του, φοιτήτρια και αυτή του Πανεπιστημίου, σε διαφορετική σχολή, της ίδιας όμως κατεύθυνσης. Το ζευγάρι τα πήγαινε εξαιρετικά και έχοντας κλείσει πάνω από ένα χρόνο σχέσης ζούσε μαζί, σε γκαρσονιέρα στην Πανεπιστημίου.

Η συμβίωση είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις τον άλλο και επειδή τόσο το αγόρι, όσο και το κορίτσι το… πήγαιναν αρκετά σοβαρά, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, είχαν αποφασίζει να ζήσουν μαζί.

Για αυτό και η κοπέλα έμενε περισσότερο στην γκαρσονιέρα του φίλου της παρά στο πατρικό της, στην Πάτρα. Ως εδώ καλά. Ο νεαρός όμως τα Χριστούγεννα έφυγε για να πάει να κάνει γιορτές στην Αθήνα μαζί με τους δικούς του, ήσυχος ότι θα περνούσε και αυτή όμορφα και ωραία στην Πάτρα.

Όταν όμως επέστρεψε, χωρίς να έχει πει τίποτα στη κοπελιά του, θέλοντας να της κάνει έκπληξη, ερχόμενος νωρίτερα στην Πάτρα, λίγο μετά τις γιορτές, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είδε μπαίνοντας στην γκαρσονιέρα.

Η κοπελιά του, ήταν καβάλα στο κρεβάτι, μαζί με την κολλητή της φίλη! Το αγόρι έτσι έφυγε και πάλι άρον – άρον για την Αθήνα.

Είναι άγνωστο πότε και αν θα επιστρέψει μετά το σοκ που έπαθε…