karamandanioΣχετικά με δημοσιεύματα, τα οποία αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο για παιδάκι που προσήλθε «και δεν εξετάσθηκε» στα Εξωτερικά Ιατρεία του Καραμανδανείου Νοσοκομείου, παραθέτουμε ακριβώς τα γεγονότα για ενημέρωση της κοινής γνώμης και για αποκατάσταση της αλήθειας:
(«Την 11/1/2016 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 23.30 προσήλθε στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας παιδάκι συνοδευόμενο από δύο γυναίκες.
Η Νοσηλεύτρια βάρδιας αρμοδίως επιλήφθηκε του θέματος , ενημέρωσε και ειδοποίησε ΑΜΕΣΑ τον εφημερεύοντα Παιδίατρο του Νοσοκομείου μας για το περιστατικό – αν και το Καραμανδάνειο δεν εφημέρευε εκείνη την ημέρα ως προς παιδιατρικά περιστατικά- , λέγοντάς του να προσέλθει στα Ιατρεία γιατί το παιδί εμφάνιζε «λαρυγγικό βήχα».
Οι συνοδοί, σύμφωνα με την Νοσηλεύτρια βάρδιας, δεν ανέμειναν την εξέταση του παιδιού τους από τον παιδίατρο, ο οποίος ήταν εντός του Νοσοκομείου, και με πρωτοβουλία ενός άνδρα συνοδού, ο οποίος εμφανίστηκε εκείνη την στιγμή, απεχώρησαν ευχαριστώντας την Νοσηλεύτρια βάρδιας .
Τέλος για ενημέρωσή σας μετά από επικοινωνία του Συντονιστή Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής με τους Ιατρούς της αντίστοιχης Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, το παιδί δεν «κινδύνευσε » σε καμία χρονική στιγμή και η «βαρύτητά του» κρίνεται από το γεγονός ότι παρέμεινε λίγες μόνο ώρες στα επείγοντα και επέστρεψε στο σπίτι του ».

Το Καραμανδάνειο ως γνωστόν , εξυπηρετεί και θα εξυπηρετεί όλα τα περιστατικά που προσέρχονται σε αυτό με τον πλέον άριστο τρόπο.
Παρακαλούμε τον Τύπο να πληροφορήσει σφαιρικά τους πολίτες για το περιστατικό αυτό, για το οποίο εδόθησαν μονόπλευρες και όχι ορθές πληροφορίες.)

Παντός να αναφέρουμε ότι  οι γιατροί από το νοσοκομείο του ΡΙΟΥ έκαναν λόγο για ανευθυνότητα του προσωπικού του Καραμανδανείου