marantas - paraskevopoulosΗ ομάδα των Τρικάλων πήρε μία ξεκάθαρη και δίκαιη νίκη απέναντι στον Παναιγιάλειο με 4-0 και κατά την διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου οι δύο προπονητές των ομάδων, Γιώργος Μαραντάς για τα Τρίκαλα και Χρήστος Παρασκευόπουλος για τον Παναιγιάλειο, δήλωσαν τα εξής…

Γ. ΜΑΡΑΝΤΑΣ (Προπονητής Τρικάλων):
«Χρόνια πολλά σε όλους. Σήμερα είμαι και χαρούμενος και λυπημένος. Χαρούμενος γιατί ήρθα στη νέα μου ομάδα και κερδίσαμε σχετικά εύκολα και ξεκινήσαμε καλά την συνεργασία μας και στεναχωρημένος γιατί έχασε η ομάδα η οποία προέρχομαι και εύχομαι και εγώ στον Παναιγιάλειο να βρει τον δρόμο του και να ανακάμψει και βαθμολογικά γιατί αξίζει η ομάδα να βρίσκεται στην κατηγορία. Οσο αφορά το παιχνίδι επιθετικά ξεκινήσαμε αρκετά καλά όμως είχαμε κάποια κενά στην άμυνα μας τα οποία δεν μου αρέσανε καθόλου και κινδυνέψαμε δύο φορές. Πετύχαμε ένα γκολ σε καλό χρονικό σημείο και από εκεί και μετά δεν θεωρώ ότι κινδυνέψαμε. Στο ημίχρονο εντοπίσαμε τα λάθη τα αμυντικά, μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές και τα εκμηδενίσαμε και στο δεύτερο μέρος επιθετικά ήταν θέμα χρόνου να πετύχουμε γκολ όπως και έγινε και τελικά το σκορ είναι η πραγματική εικόνα του αγώνα».

ΧΡ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ (Προπονητής Παναιγιάλειου):
«Καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι στην ομάδα των Τρικάλων να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι η ομάδα μου να βρει τον δρόμο της και πιστεύω θα είναι καλός και ομαλός. Ηρθαμε να παίξουμε απέναντι στα Τρίκαλα. Είχαμε ένα πλάνο και μια στρατηγική. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε αρκετά καλά με εξαίρεση το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο σε καίριο σημείο δεχθήκαμε το γκολ που ήταν το καθοριστικό σημείο του αγώνα. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το ματς . Η ψυχολογία των παιδιών δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Υπάρχουν κάποια πράγματα που έχουν προϋπάρξει τις προηγούμενες εβδομάδες στον σύλλογο μας και που ήταν ανασταλτικός παράγοντας. Κάναμε μια αξιόλογη στα πρώτα 45 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι κάτι που δεν μου άρεσε και δεν συνάδει με την ιστορία του συλλόγου μας. Σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα πιστεύω θα βελτιωθούν όλα αυτά , η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και δεν είναι αυτός ο παθητικός ρόλος του δευτέρου ημιχρόνου».