TRIANTAFYLLOPOLOS NEWΜε την ολοκλήρωση της καταμέτρησης και την έκδοση των περισσοτέρων αποτελεσμάτων για τις εκλογές ανάδειξης νέου Προέδρου στη Ν.Δ, ο υπ.Βουλευτής Αχαΐας του κόμματος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Οι εκλέκτορες της μακρόσυρτης αυτής διαδικασίας, αποφάσισαν κι εξέλεξαν το νέο Αρχηγό της παράταξης στην οποία πρεσβεύουν και περιμένουν πολλά απ’ αυτήν.

Η ιστορία της οικογένειας Μητσοτάκη επαναλαμβάνεται κι ευχή όλων είναι επί Προεδρίας του νεότερου μέλους της και νέου μας Προέδρου, να ξαναγνωρίσει μεγάλη αποδοχή, με σκοπό μια νέα διακυβέρνηση της χώρας, με καλύτερους οιωνούς και…μακροημέρευση, σε αντίθεση μ’ εκείνη του αρχών της δεκαετίας του ’90!
Ως υποστηρικτής της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Μεϊμαράκη – σταθερά κι αταλάντευτα από την πρώτη στιγμή – σήμερα, κάθε άλλο παρά “ηττημένος” νιώθω, από το αποτέλεσμα της κάλπης.
Η πορεία ωστόσο της νέας ηγεσίας, θα δείξει αν αυτή…στην πράξη, θα διαχωρίσει “νικητές και ηττημένους”!
Οφείλουμε άπαντες σεβασμό κι αποδοχή της ετυμηγορίας των μελών του κόμματός κι ευθεία στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη νέα πορεία και προσπάθεια που θα καταβάλει στο “τιμόνι” της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξής μας.
Και…απ’ αυτόν εξαρτάται το αν θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του συνόλου των Νεοδημοκρατών – κι όχι μόνο όσων τον στήριξαν ή τον ψήφισαν – την εμπιστοσύνη δηλαδή όλων μας”!