apollon aigioyΗ νεοφώτιστη ομάδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου δεν τα κατάφερε απέναντι σε έναν σαφώς πιο έμπειρο αντίπαλο, που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την μία από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε.
Και αυτή ήρθε για την ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη στο 59΄ με τον Νεκτάριο Μπερτσιά (4ο φετινό), να αφήσει πίσω της δύο συνεχόμενες ήττες και με όσες δυνάμεις τις έχουν απομείνει να …ροκανίσει την απόσταση από την κορυφή.
Για την ομαδα του Απόλλων ήταν το τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι που γνωρίζει σε ισάριθμες ήττες, αυτή την φορά από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου με σκορ 1-0, αλλά παρά ταύτα εξακολουθεί να διατηρείται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκάτοικο τον Λέοντα Αλισσού.
Οι γηπεδούχοι, που σημειωτέον από το 37΄ έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Παναγιώτη Μυλωνά, αφού η διαιτητής Γεωργία Ντάβλα ακολούθησε με πλήρη ευλάβεια το γράμμα του νόμου, καθώς ο παραπάνω ποδοσφαιριστής λίγο πριν αντικατασταθεί έβγαλε τις καλαμίδες του στον αγωνιστικό χώρο. Ετσι και μετά την επίτευξη του σε βάρος τους γκολ το έργο τους έγινε ακόμη πιο δύσκολο, όμως αν αξιοποιούσαν κάποια από τις κλασσικές ευκαιρίες τις οποίες απώλεσαν, θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ που ενδεχομένως να απέφευγαν την ήττα.
Απόλλων Αιγίου: Βαρνακιώτης, Ράππας, Νικολόπουλος, Κ. Βλάχος, Μικές, Μυλωνάς, Κόρδας, Αλευρίτης (46’ Μάλλιος), Θεοδωρόπουλος, Κάρμας, Θεοτοκάτος (90’ Θεοχαρόπουλος).