mantalvanosΗ μπασκετική ομάδα της Ακράτας είναι δίχως αμφιβολία η ευχάριστη έκπληξη στο φετινό Πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και έχει παρουσιάσει ένα δυναμικό και ομογενές σύνολο. Ετσι, ο αρχικός στόχος της παραμονής όχι μόνο φαίνεται πως έχει επιτευχθεί πριν καλά – καλά κλείσει ο α’ γύρος, αλλά οι διοικούντες την ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας καλοβλέπουν και τις ψηλότερες θέσεις. Αλλωστε όπως λέει και η γνωστή παροιμία, «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη».
Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, η Ακράτα προχώρησε σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση, καθώς ενέταξε στο δυναμικό της τον 21χρονο, ύψους 1.97 μ., φόργουορντ Γεράσιμο Μανταλβάνο. Ο ταλαντούχος παίκτης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, συνέχισε στο Μαρούσι (με συμμετοχή και στην Α1), ακολούθησε μία σεζόν στο Παγκράτι (Α2) και τα τελευταία δύο χρόνια φοίτησε στο κολλέγιο του Northwestern στην Αμερική.
Με την απόκτηση του Μανταλβάνου, η Ακράτα δυναμώνει ακόμη περισσότερο, γεγονός για το οποίο ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Ζίζηλας δήλωσε ικανοποιημένος. Μάλιστα, δεν αποκλείεται στον αυριανό αγώνα με τη Νέα Ιωνία να κάνει τον ντεμπούτο του.

Πρωτοαναρτήθηκε από το aigialeiaspor.com ως  Αποκλειστικό
ρεπορτάζ Δημήτρης Τσερεντζούλιας