kkeΕργαζόμενοι, εργαζόμενες, άνεργοι, νέοι & νέες, συνταξιούχοι, μικρομεσαίοι αγρότες και αυτοπασχολούμενοι,Η Τομεακή Οργάνωση Υπαίθρου Αχαιας του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσης Αιγίου της ΚΝΕ, διοργανώνουν συγκέντρωση – εκδήλωση τιμής, την Πέμπτη 7 Μάη στις 20:00, στην πλατεία Λαύρας, για τα 70 χρόνια από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και τη μεγάλη αντιφασιστική νίκη των λαών, στις 9 Μάη του 1945.

Θα μιλήσει ο Σίμος Ντούμας, μέλος της Ε.Π Δυτικής Ελλάδας & γραμμάτεας της Τ.Ε Υπαίθρου Αχαίας.

Αποτίουμε φόρο τιμής σε όσες και όσους έδωσαν τη ζωή τους ή έμειναν ανάπηροι στα πεδία των μαχών και στην παρανομία για τη συντριβή του φασιστικού ιμπεριαλισμού. Στα κομμουνιστικά κόμματα, όπου Γης, που ηγήθηκαν των εθνικοαπελευθερωτικών αγώνων.
Τιμάμε και υπερασπιζόμαστε από τη διαστρέβλωση την τεράστια προσφορά της Ενωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών (ΕΣΣΔ). Υπερασπιζόμαστε την ιστορική αλήθεια, προβάλλουμε τα διδάγματα από την ηρωική πάλη των λαών.
Το ΚΚΕ είναι περήφανο που υπήρξε ο εμπνευστής, ο οργανωτής και κύριος αιμοδότης της μεγάλης ΕΑΜικής Αντίστασης του λαού μας.
Τιμούμε τον αντιφασιστικό αγώνα των λαών,την πάλη και του λαού της Αιγιάλειας, εμπνεόμαστε και διδασκόμαστε.Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ορμή και γνώση.
Το ΚΚΕ, με το αίμα των καλύτερων παιδιών του, έχει αποδείξει την αφοσίωσή του στην εργατική τάξη, στο δίκιο του λαού, στο σοσιαλισμό, στον προλεταριακό διεθνισμό!
Προχωράμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα!

Για να δικαιωθούν οι αγώνες και οι θυσίες των παλιότερων γενιών, για να ανοίξει ο δρόμος και να εκπληρωθούν τα όνειρα και οι σύγχρονες ανάγκες του λαού και των νέων με την εργατική – λαϊκή νίκη, το σοσιαλισμό – κομμουνισμ