alikiΚάθε χρόνο την 5η Ιουνίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Ο Δήμος Αιγιαλείας με το Αυτοτελές Τμήμα Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας, τη Δ/νση Καθαριότητας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο τη Αλυκής οργανώνει καθαρισμό της παραλίας της Αλυκής την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας σε Περιβαλλοντικούς Συλλόγους, Εθελοντικές Ομάδες, Εκπαιδευτικούς, Συλλόγους Γονέων-Κηδεμόνων, Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, Συστήματα Προσκόπων, Τοπικούς Φορείς-Σωματεία να συμμετέχουν στη δράση αυτή. Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 στο email: [email protected].Επιπλέον, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 και ώρα 9:30 π.μ.ο Δήμος Αιγιαλείας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Αλυκής Άγιος Νικόλαος σε συνεργασία με την Αθλητική Ιστοσελίδα aigialeiasport διοργανώνει ανώμαλο δρόμο με σημείο εκκίνησης το Παλιό Λιμεναρχείο
και τερματισμό το τέλος της Αλυκής (AQUA).Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 3 Ιουνίου 2015 στον κ. Τσερεντζούλια Δημήτριο στο τηλέφωνο 6970029410.
Με την ελπίδα να σας έχουμε στο πλευρό μας
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας
*Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση των συμμετεχόντων για τη διανομή του υλικού καθαρισμού (γάντια, σακούλες απορριμμάτων κ.λ.π.).
Απαραίτητος εξοπλισμός: καπελάκι και αντηλιακό!