CAVINO LOGOΑνακοίνωση για της ευχαριστίες εξέδωσε η εταιρία CAVINO για την γρήγορη αντιμετώπιση τις πυρκαγιάς το βράδυ τις Τρίτης και την άμεση κινητοποίηση από την πυροσβεστική, ΕΜΑΚ, και αστυνομία Αιγίου“Η εταιρία ΚΑΒΙΝΟ Α.Ε. νιώθει τη βαθύτατη υποχρέωση να εκφράσει με τον πιο δυνατό και απόλυτο τρόπο τις ευχαριστίες της σε όλους αυτούς που με την προσπάθειά τους συνέβαλαν στη διάσωση της επιχείρησης από την πυρκαγιά της 12/5/2015. Νιώθουμε απέραντη ευγνωμοσύνη προς το προσωπικό της εταιρείας (διοικητικό και εργατικό), γιατί έμειναν κοντά μας όλες αυτές τις δύσκολες ώρες και βοήθησαν με όποιον τρόπο μπορούσαν το έργο της κατάσβεσης.
Ευχαριστούμε το Πυροσβεστικό Σώμα, τον Διοικητή της Περιφερειακής /νσης Αχαΐας, τον Διοικητή της ΕΜΑΚ, τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Αιγίου, Πατρών και Καλαβρύτων και τον τελευταίο πυροσβέστη, που με την αυταπάρνηση που επέδειξαν και την άρτια τεχνική τους κατάφεραν να περιορίσουν τις ζημιές της επιχείρησης στο ελάχιστο δυνατόν.
Ευχαριστούμε την Αστυνομία για την προσπάθειά της και τη διευκόλυνση που προσέφερε στην κίνηση των οχημάτων προς το εργοστάσιο.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Αιγιαλείας, τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο κ. Φιλιππάτο και κάθε εργαζόμενο του Δήμου, για τη βοήθεια που μας παρείχαν τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε μηχανήματα.
Ευχαριστούμε την εταιρεία «ΑΚΤΩΡ» για την υδροφόρα που παραχώρησε στην κοινή προσπάθεια.
Ζητάμε συγγνώμη από όλους τους γείτονές μας για την ταλαιπωρία που άθελά μας τους προξενήσαμε. Δηλώνουμε ότι είμαστε παρόντες και από σήμερα ξεκινάμε και πάλι την παραγωγική μας δραστηριότητα, αφού με τη βοήθεια όλων των ανωτέρω η μονάδα παραγωγής έμεινε αλώβητη και οι οποιεσδήποτε ζημιές περιορίστηκαν αποκλειστικά και ΜΟΝΟΝ σε βοηθητικούς αποθηκευτικούς χώρους”