europe directΣτο πλαίσιο της προώθησης του Επενδυτικού Σχεδίου της νέας Επιτροπής Γιούνκερ ύψους 315 δις ευρώ, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, την Ανταγωνιστικότητα και τις Επενδύσεις, κ. ΓΙΡΚΙ ΚΑΤΑΙΝΕΝ, θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 23 και 24 Απριλίου για να παρουσιάσει το σχέδιο στην πολιτική ηγεσία, σε φορείς αλλά και σε πολίτες.Η δημόσια συζήτηση με φοιτητές και εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων για τη νέα αυτή αναπτυξιακή πρωτοβουλία τη Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα γίνει στις 23 Απριλίου 2015, από τις 11:00 έως τις 13:00 στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Αθήνα.

Με την ευκαιρία αυτή το κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Patras της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας δίνει την ευκαιρία στους πολίτες της περιοχής μας να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμετάδοση της δημόσιας συζήτησης στα γραφεία του Κέντρου μας ( Ν.Ε.Ο Πατρών Αθηνών και Αμερικής – είσοδος από οδό Αιγίου).
Επίσης δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους, μέχρι την Τετάρτη 22 Απριλίου ώρα 14:00, στο κέντρο πληροφόρησης Europe Direct Patras της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και οι πέντε καλύτερες ερωτήσεις να δημοσιευτούν στο facebook event του διαλόγου, που έχει δημιουργηθεί από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (https://www.facebook.com/events/808276522559495/), με σκοπό να τεθούν απευθείας στον Επίτροπο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση αυτή παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Europe Direct Patras : τηλ. 2613 613646 e-mail: [email protected]