lainiothsΕίναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, ότι η μόλις δύο μηνών συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. δέχεται έναν ανελέητο πόλεμο από τα ξένα και εγχώρια συμφέροντα, τα οποία προσπαθούν με κάθε τρόπο να της δημιουργήσουν τεράστιο πρόβλημα στην διακυβέρνηση της χώρας. Με σκοπό την πρόωρη ανατροπή της, ώστε να επανέλθουν τα “πολίτικα γεράκια” στην εξουσία και να συνεχίσουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της επίδοξης κατακτήτριας Γερμανίας και των διεθνών τοκογλύφων.

Αυτό όμως δεν θα τους περάσει με τίποτα!

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. θα κάνει πράξη τις προεκλογικές της δεσμεύσεις σε βάθος τετραετίας και ήδη αρκετές από αυτές άρχισε και τις υλοποιεί, όπως τα νομοσχέδια για την ανθρωπιστική κρίση και την διευκόλυνση των Ελλήνων με τις 100 δόσεις για τα χρέη στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Οσονούπω έρχονται κι` άλλα πολύ σοβαρά νομοσχέδια-όπως η απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς-που θα αλλάξουν την ρότα της ελληνικής οικονομίας και θα την βάλουν σε τροχιά πραγματικής ανάπτυξης ούτως ώστε να αρχίσει να κυκλοφορεί ζεστό χρήμα στην αγορά για να πάρει μπροστά η πραγματική οικονομία της πατρίδος μας και να αλλάξει ριζικά το κλίμα στην εσωτερική αγορά.

Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, πιστοί σε ότι έχουμε υποσχεθεί στον Ελληνικό λαό, στηρίζουμε τις προσπάθειες της συγκυβέρνησης και λειτουργούμε ως εγγυητές όλων των δεσμεσεων μας για το κυβερνητικό έργο.

Ήδη συστήθηκαν στο Ελληνικό Κονοβούλιο τρεις από τις βασικές μας δεσμεύσεις και “κόκκινες γραμμές”, για την συμμέτοχη μας στην διακυβέρνηση της χώρας.

1.Σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τους λογούς που μας οδήγησαν στις αιμοσταγείς δάγκανες του δ.ν.τ. και της τρόικα.

2. Σύσταση Εθνικής Επιτροπής για την διεκδίκηση από την Γερμάνια του κατοχικού αναγκαστικού δάνειου και των ελληνικών αποζημιώσεων-επανορθώσεων για τα θύματα του β` παγκοσμίου πολέμου, από τους τότε φασίστες Γερμανούς κατακτητές.

3. Σύσταση εθνικής επιτροπής λογιστικού έλεγχους του χρέους της Ελλάδος απέναντι στους ξένους δανειστές.

Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ ενστερνίζεται τις δεσμεύσεις μας προς τον Ελληνικό λαό, τόσο εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Κυβέρνηση στο δύσκολο έργο, με κάθε τρόπο.

Επιβάλεται, όλος ο Ελληνικός λαός ασχέτως ιδεολογικής ταυτότητος, να στηρίξει την κυβέρνηση και να την βοηθήσει στο πολύ δύσκολο έργο της.

Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και στην πρώτη γραμμή δίπλα στον πολίτη που δοκιμάζεται, για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι, για να αλλάξουμε την Ελλάδα και να διαφυλάξουμε την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία της πατρίδος μας, ούτως ώστε να την παραδώσουμε ελεύθερη αύριο στα παιδιά μας.

Η μέχρι τώρα συνεργασία μας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι σε εξαιρετικό επίπεδο, άλλωστε το δήλωσε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ότι πράγματι, η συνεργασία του με τον Πρόεδρο μας Πάνο Καμμένο, είναι εξαιρετική.

Συνεχίζουμε δυνατά όλοι μαζί!