Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Αιγίου από την πτώση νεαρής κοπέλας το βράδυ τρίτης απο την Αερογέφυρα των Υψηλών Αλωνίων για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η νεαρή κοπέλα άφησε δίπλα από τον τόπο δυστυχήματος ένα σημείωμα προς τον σύντροφό της όπου εξηγούσε τους λόγους που την οδήγησαν αυτήν την κίνηση. Η άτυχη γυναίκα είναι κάτοικος Αιγίου με καταγωγή από χωριό του Δήμου Αιγιάλειας, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ηλικία της είναι 36 ενώ δεν γνωρίζουμε αν είναι παντρεμένη ή αν είχε οικογένεια. Παράλληλα οι πρώτοι μάρτυρες που έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος ανέφεραν πως είδαν και άλλους να βλέπουν την κοπέλα στο έδαφος και να φεύγουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Το μόνο που μπορούμε εμείς για την ώρα να αναφέρουμε είναι τα αρχικά της άτυχης γυναίκας τα οποία είναι Σ. Κ.
Η άτυχη κοπέλα διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αιγίου όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ την ώρα που την βρήκαν είχε ακόμα τις αισθήσεις της.
Το aigialeiapress.com καταλαβαίνει τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένεια αυτή την στιγμή και δηλώνει την απέραντη θλίψη για την τραγική κατάληξη της άτυχης νέας.