sxoliki EpitrophDeyerobathmiasΜε «25» θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε την Δευτέρα το απόγευμα το ΔΣ της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αιγιαλείας με τις εισηγήσεις της προέδρου Αλέκας Τηλιγάδη να εγκρίνονται στην συντριπτική τους πλειοψηφία ομόφωνα από το Δ.Σ.
Από τα θέματα που συζητήθηκαν ξεχωρίζει η ενημέρωση της προέδρου όσον αφορά τους …διογκωμένους λογαριασμούς των σχολικών μονάδων που όπως έχει εκτιμηθεί οφείλονται κυρίως σε διαρροές και ήδη σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία προωθούνται εργασίες αντικατάστασης.
Επίσης το σώμα προχώρησε στην κατανομή της Α’ Τακτικής Χρηματοδότησης 2015 στις Σχολικές Μονάδες της Β/θμιας Εκπ/σης. Ταυτόχρονα ενέκρινε τις παρακάτω προμήθειες μετά από σχετικά αιτήματα των σχολείων.
-Έγκριση προμήθειας 7 πινάκων μαρκαδόρου, έξι για λογαριασμό του ΓΕΛ Διακοπτού και έναν για το 2ο Γυμνάσιο Αιγίου, βάσει έγγραφων αιτημάτων των Διευθυντών αξίας 1.200 ευρώ.
– Έγκριση προμήθειας Φωτοτυπικού μηχανήματος για λογαριασμό του 1ου Γυμνασίου Αιγίου αξίας 1.500 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 23 %, βάσει έγγραφου αιτήματος του Διευθυντή.
-εγκατάσταση δικτύων data στο 1ο Γυμνάσιο Αιγίου, συνολικού προϋπολογισμού 553, 50 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 23%.
-προμήθεια βιντεοπροβολέα για λογαριασμό του 2ου Γυμνασίου Αιγίου, κόστους 400 ευρώ βάσει έγγραφων προσφορών.
-προμήθεια πάνελ για λογαριασμό του 2ου Γυμνασίου Αιγίου, αξίας 219 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%, βάσει έγγραφων προσφορών.
-προμήθεια 4 Η/Υ χωρίς οθόνη, 2 Οθονών, 2 πληκτρολογίων, 2 ποντικιών , 2 laptop και 1 βιντεοπροβολέα για λογαριασμό του 2ου ΓΕΛ Αιγίου συνολικού προϋπολογισμού 2.500 ευρώ, βάσει προσφορών.
-αγορά 2 κλιματιστικών για λογαριασμό του ΙΕΚ Αιγίου.
-προμήθεια ενός Η/Υ αξίας 475 ευρώ για λογαριασμό του ΓΕΛ Διακοπτού.
-προμήθεια 2 κλιματιστικών για λογαριασμό του ΓΕΛ Διακοπτού.
-προμήθεια ενός φωτοτυπικού μηχανήματος αξίας 1.500 ευρώ για λογαριασμό του ΓΕΛ Διακοπτού.
– περί διαμόρφωσης χώρου φυσικής στο 3ο Γυμνάσιο Αιγίου.
-προμήθεια 2 laptop για το χώρο της βιβλιοθήκης και 4 Η/Υ για το εργαστήριο πληροφορικής με τα αντίστοιχα windows για λογαριασμό του 3ου Γυμνασίου Αιγίου, αξίας 2640 ευρώ.
-οικονομική ενίσχυση της Δημοσιογραφικής ομάδας του 1ου Γυμνασίου Αιγίου με σκοπό την έκδοση βιβλίου.
– επισκευή αλουμινοκατασκευών του ΓΕΛ Καμαρών αξίας 799,50 ευρώ.
-επισκευή στα κάγκελα και στις μπασκέτες (ετοιμόρροπες ) του 4ου Γυμνασίου Αιγίου ,ύψους 250 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 23%——.