lainiothsΟ υπ. Βουλευτής Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ. Γιάννης Λαϊνιώτης, απευθύνεται δημόσια στους πολίτες του νομού, με το ακόλουθο μήνυμα:

«Αγαπητοί μου συμπατριώτες Αχαιοί,

Φίλες και φίλοι,

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου, να ευχαριστήσω κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που στηρίξατε τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και με την ψήφο σας εξασφαλίσατε την θριαμβευτική είσοδο του κόμματος στη Βουλή.

Πιστοί στις αρχές του κόμματος και τις προεκλογικές διακηρύξεις του αρχηγού μας Πάνου Καμμένου, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», θα εκπληρώσουν στο ακέραιο την εθνική τους αποστολή, υπηρετώντας απαρέγκλιτα τις προγραμματικές τους αρχές επ’ ωφελεία της κοινωνίας και της χώρας.

Παράλληλα, επιθυμώ να απευθυνθώ σε κάθε μία και κάθε έναν Αχαιό, που στήριξαν τον προσωπικό μου πολιτικό αγώνα, τιμώντας την παρουσία μου με την ψήφο τους.

Αγαπητοί μου φίλοι,

Αισθάνομαι βαθιά υποχρεωμένος απέναντί σας, για την συγκινητική βοήθεια και αγάπη σας, που μεταφράστηκε και στην κάλπη με την ψήφο σας. Γιατί κάθε ψήφος προς το πρόσωπό μου, ήταν ψήφος καρδιάς και αγάπης!

Δηλώνω, ότι θα συνεχίσω με την ίδια συνέπεια και σοβαρότητα, τον αγώνα μου για την Αχαΐα και θα στέκομαι πάντοτε δίπλα σε κάθε έναν και κάθε μία από εσάς, αρωγός και συμπαραστάτης στη προώθηση των δίκαιων αιτημάτων και στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του τόπου μας.

Ο πολιτικός μου αγώνας συνεχίζεται με τους ίδιους εργώδεις ρυθμούς και τα πολιτικά μου γραφεία σε Πάτρα και Αίγιο, θα συνεχίσουν να είναι ανοικτά καθημερινά, για όλους τους πολίτες της Αχαΐας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες του πολιτικού μου γραφείου, που έδωσαν ανιδιοτελώς τον καλύτερο εαυτό τους για τον κοινό μας αγώνα και στάθηκαν συμπαραστάτες στην κοινή μας προσπάθεια.

Φίλες και φίλοι,

Ο αγώνας μου συνεχίζεται, μέσα στην κοινωνία, δίπλα στους πολίτες, με τους πολίτες! Και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχω την ευκαιρία να επικοινωνήσω εκ του σύνεγγυς με τους φίλους που τίμησαν με την ψήφο τους τον αγώνα μου, μέσα από μια συγκέντρωση όπου θα διατυπώσουμε τις επόμενες κινήσεις μας.

Καλό αγώνα!»

Γιάννης Λαϊνιώτης

Υπ. Βουλευτής Αχαΐας ΑΝ.ΕΛ.