TRIANTAFYLLOPOLOS NEWΜετά την ανακοίνωση των επίσημων-τελικών εκλογικών αποτελεσμάτων και της σταυροδοσίας της 25ης Ιανουαρίου 2015,από το Πρωτοδικείο Πατρών,ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος,έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Πιστός στις αρχές μου και με παραταξιακή προσήλωση,έδωσα μία μάχη,που εξ αρχής – εσωκομματικά – γνώριζα ότι ήταν άνιση!

Πολιτεύτηκα με μοναδικά εφόδια τη σταθερή μου πορεία και τις υγιείς σχέσεις μου με την κοινωνία της Αχαΐας.
Χωρίς ασύστολο και αδιαφανές χρήμα (άγνωστης προέλευσης),χωρίς πανάκριβη τοπική και πανελλαδική προβολή,χωρίς καμία κυβερνητική θέση ως όχημα επιρροής πολιτών κι επιχειρηματιών (με άγνωστα ανταλλάγματα),χωρίς…άνωθεν κομματικές ή κυβερνητικές γραμμές στήριξης “ολίγων ημετέρων”,πάλεψα και άντεξα!
Ο κόσμος της Ν.Δ,μέσα στην απελπισία και τ’ αδιέξοδά του,επέλεξε να επιβραβεύσει όλα τα παραπάνω,ελπίζοντας σε πολιτικές “πλάτες” κι αγνοώντας πολυετείς πολιτικές,κοινωνικές και κομματικές πορείες εκάστου εξ’ ημών.Σεβαστές οι συγκυριακές επιλογές του…!
Από αυτήν την εκλογική αναμέτρηση,βγαίνω πολιτικά ενδυναμωμένος,αφού παρά την απώλεια 8.200 ψήφων για τη Ν.Δ στην Αχαία σε σχέση με το 2012,οι 9.000 περίπου Αχαιοί πολίτες που με εμπιστεύτηκαν ήσαν κατά πολύ περισσότεροι από τις προηγούμενες εκλογές.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι έδωσαν στο πλευρό μου με πίστη και πάθος κι αυτή τη μάχη, αλλά κι εκείνους που έκαναν άλλες επιλογές προσώπων,πλην όμως στήριξαν με την ψήφο τους τη Ν.Δ.
Τώρα πλέον δεν έχω και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα μεμψιμοιρίας και εσωκομματικής φαγωμάρας.
Εγώ τουλάχιστον δεν θα το κάνω!Άλλωστε διαχρονικά όλοι κρινόμαστε.

Η Ν.Δ,η Αχαία και η χώρα,μας θέλουν άπαντες παρόντες στον δύσκολο ρόλο της αντιπολίτευσης,απέναντι σε μια νέα συγκυβέρνηση που κανείς δεν γνωρίζει το που θα οδηγήσει τις εξελίξεις.
Παραμένω όρθιος,συνεργάσιμος με όλους,ξεχνώντας αλλόκοτες συμπεριφορές και “ψυχρά” νούμερα.
Αυτό απαιτεί πίστη,προσήλωση και πολιτική γενναιότητα κι εγώ τα διαθέτω…”!