oikonomikh epitropiΣτο δημαρχείο θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στης Δυο το μεσημέρι για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης

1) Έγκριση ανατροπής (αποδέσμευσης) ποσών Προτάσεων Ανάληψης Υποχρεώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου Αιγιαλείας για το έτος 2015.

2) Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού έτους 2015.
3) Έγκριση 12ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Αιγιαλείας οικονομικού έτους 2015.
4) Προέλεγχος και έγκριση Ισολογισμού Δήμου Αιγιαλείας για το οικονομικό έτος 2014.
5) Ανάθεση εκπόνησης της μελέτης, «περιβαλλοντικών επιπτώσεων και μελετών, ανανέωσης – τροποποίησης Μ.Π.Ε. & Α.Ε.Π.Ο. του Χ.Υ.Τ.Α. Αιγείρας».
6) Ανάθεση εκπόνησης μελέτης, «επικαιροποίηση μελέτης, Οργάνωση κυκλοφορίας και στάθμευσης στην περιοχή παλαιού σχεδίου πόλης Αιγίου».
7) Έγκριση οριστικής παραλαβής της «Διαχειριστικής μελέτης του Κοινοτικού δάσους της Ζαρούχλας».
8) Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια αναλώσιμων υλικών για εκτυπωτές, φωτοτυπικά μηχανήματα & ΦΑΞ, γραφικής ύλης και ειδών γραφείου, χαρτιού μηχανογράφησης & πολλαπλών εκτυπώσεων» για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Αιγιαλείας.
9) Έγκριση απόδοσης λογαριασμού πάγιας προκαταβολής Προέδρων Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Αιγιαλείας.
10) Καθορισμός όρων διακήρυξης για την «προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για της ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας, όλων των νομικών του προσώπων και των Σχολικών Επιτροπών Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης για τα έτη 2016 & 2017».
11) Έγκριση πρακτικών πρόχειρου διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας στα πλαίσια του έργου: «Εργασίες αναβάθμισης παλαιού Σχολείου Τ.Κ. Ζαχλωριτίκων Δήμου Αιγιαλείας και προμήθεια εξοπλισμού για την μετατροπή του σε Δημοτική βιβλιοθήκη και κέντρο πολιτιστικής δραστηριότητας.
12) Έγκριση πρακτικών πρόχειρου διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας στα πλαίσια του έργου: «Επισκευή – διαρρύθμιση υφισταμένου κτιρίου του πολιτιστικού συλλόγου «Αναγέννηση Ακράτας» και μετατροπή του σε στέγη ιδρύματος «Χατζηδάκη – Γκάτσιου».