NPDDΤο μεσημέρι στις 2:00 με ειδική συνεδρίαση για την έγκριση του προϋπολογισμού θα ξεκινήσει το ΔΣ του Νομικού Προσώπου του δήμου Αιγιαλείας και θα συνεχιστεί με τακτική συνεδρίαση με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη, αύριο Πέμπτη 11 Δεκέμβρη.
Εκτός του Προϋπολογισμού, τα θέματα που θα απασχολήσουν το σώμα είναι τα εξής:
-Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την αντιμετώπιση άμεσων επειγουσών, πρόσκαιρων και απρόβλεπτων αναγκών των Παιδικών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ. για το έτος 2015, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.
-Έγκριση αναγκαιότητας για προμήθεια συστημάτων πυρασφάλειας εγκαταστάσεων Δημοτικού Σταδίου και Δ΄ Παιδικού Σταθμού Δ.Ε. Αιγίου και ψήφιση διάθεσης πίστωσης.
-Έγκριση αναγκαιότητας για προμήθεια συστημάτων πυρασφάλειας εγκαταστάσεων Παιδικών Σταθμών Δ.Ε.Ακράτας – Διακοπτού και ψήφιση διάθεσης πίστωσης.
-Έγκριση αναγκαιότητας παροχής υπηρεσίας για την διενέργεια του τακτικού, κατά νόμον, ελέγχου ισολογισμού και οικονομικών καταστάσεων οικονομικού έτους 2014 του Ν.Π.Δ.Δ. «Π.Π.Α.Κ.Π.Δ.Α».
Και τέλος: Λήψη απόφασης περί έγκρισης σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας.