kadoiΗ δημοτική αρχή δεν έχει δώσει σαφή εικόνα για το τι ακριβώς προτίθεται να κάνει με τη διαχείριση των απορριμμάτων, είναι σαφές ότι η υπόθεση: Ανακύκλωση αποτελεί πάντα ένα σημαντικό «κομμάτι» όσον αφορά τα σκουπίδια με την Αιγιάλεια να είναι συγκριτικά… πίσω στο συγκεκριμένο τομέα.
Οι προσπάθειες που ανά καιρούς έχουν γίνει έχουν φέρει κάποια βήματα προόδου στην περιοχή όμως απαιτείται ακόμα πολύ δουλειά ώστε οι Αιγιαλείς να …μάθουν να ανακυκλώνουν τα σκουπίδια τους και πρωταρχικό ρόλο σ`αυτό παίζει ο τρόπος που η εκάστοτε δημοτική αρχή διαχειρίζεται το θέμα.
Όπως δηλώνει πάντως ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Φιλιππάτος η παρούσα δημοτική αρχή ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στον τομέα της Ανακύκλωσης και στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξει και ενημερωτική ημερίδα αλλά και γενικότερα ενημερωτική καμπάνια ξανά προς τους πολίτες.
Παράλληλα όπως ανέφερε ο κ΄.Φιλιππάτος από τα ανακυκλώσιμα υλικά του δήμου Αιγιαλείας η εταιρεία «Ανακύκλωσης» έστειλε στο δήμο 100 νέους κάδους οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν είτε προς αντικατάσταση κάδων που έχουν υποστεί φθορές είτε προς τοποθέτηση σε ακόμα περισσότερα σημεία σε όλο το δήμο.