papanikolouΣήμερα Δευτέρα αναμένεται να προχωρήσει σε μια πρώτη αυτοψία στο χώρο όπου κατασκευάζεται ο ΧΥΤΑ στην Παπανικολού ο ιδιώτης τεχνικός σύμβουλος στον οποίο ανατέθηκε από την δημοτική αρχή το εν λόγω θέμα.Η επίσκεψη του εξειδικευμένου χημικού μηχανικού από την Αθήνα, γίνεται στο πλαίσιο της έρευνας εκ μέρους της δημοτικής αρχής για όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν στην εξέλιξη του έργου, ώστε να διαπιστωθεί αν πληρούνται οι όροι και οι προβλεπόμενες προδιαγραφές.
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι κατά την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ όπου και ελήφθη η απόφαση για την πρόσληψη Τεχνικού Συμβούλου ο κ.Παναγόπουλος είχε μεταξύ άλλων δηλώσει πως «Δεν θα πάω κατηγορούμενος ούτε για τον ΧΥΤΑ, ούτε για κανέναν» και στο πλαίσιο αυτό όπως είπε θα προσλάβει και νομικό σύμβουλο.
Το ποιοι αιρετοί θα συνοδεύουν τον τεχνικό σύμβουλο και θα τον ξεναγήσουν στην Παπανικολού δεν είχε μέχρι χθες καθοριστεί αν και το πιθανότερο είναι να παραστούν οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι από τον Ερινεό κ.κ. Γ. Ντίνος και Δ. Μπούρδος (που άλλωστε συμμετέχουν και στην 3η Διαχειριστική) αλλά και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μυρόβρυσης (όπου ανήκει διοικητικά το σημείο) κ. Φ. Τσουμπός, όπως και κάτοικοι της περιοχής, που αναμένεται να είναι εκεί για να εκθέσουν και τις δικές τους απόψεις στον ειδικό επιστήμονα.